18'e aldığı doları 12 liraya bozduran vatandaş: İyi oldu, güzel oldu

18'e aldığı doları 12 liraya bozduran vatandaş: İyi oldu, güzel oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı Döviz endeksli TL mevduat' sisteminin ardından dolar ve euroda yaşanan ani düşüş sonrası vatandaşlar döviz bürolarına akın etti. Dolarını 18 liradan alan, 12 liraya bozduran vatandaş," İyi oldu" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaların ardından döviz düşüşe geçti. Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamanın ardından döviz büroları sabah erken saatlerde dolmaya başladı. 18.30 liradan dolar alarak 12.15 liraya bozduran bir kişi "İyi oldu" dedi.

"İYİ OLDU, GÜZEL OLDU"

Dolarını 18.30'dan alan vatandaş, "18.30 liradan dolar aldığını ve 12.15 liradan bozdurduğunu" ifade eden bir kişi "Zarar etsem de iyi oldu, güzel oldu. Bana göre düşmesi gerekiyordu, zarar etsem de iyi oldu" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN