3600 ek gösterge toplantısı ertelendi

3600 ek gösterge toplantısı ertelendi

Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubundan milyonlarca memur ve memur emeklisini etkileyecek olan 3600 ek gösterge toplantısı yarın yapılacaktı. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın toplantının bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge toplantısının bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

TOPLANTI 10 MAYIS'TA YAPILACAKTI

Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubundan milyonlarca memur ve memur emeklisini etkileyecek olan 3600 ek göstergede üçüncü ve son toplantı 10 Mayıs'ta gerçekleşecekti. Kritik toplantının ardından nihai şeklini alacak olan düzenleme, teklif haline getirilerek Meclis'e sevk edilecekti. Ek göstergenin yükselmesiyle maaş, emekli aylıkları ve ikramiyelerde artış bekleniyordu.

TOPLANTI ERTELENDİ

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge toplantısının bakanlık tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sağlık çalışanlarıyla iftar programında konuyu ele almış ve "3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlıyız." ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (32)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
32 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN