Akaryakıtın litresi 46 liraya fırlıyor! Uzman isim tarih verdi, benzinlik ana baba günü olacak

Akaryakıtın litresi 46 liraya fırlıyor! Uzman isim tarih verdi, benzinlik ana baba günü olacak

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV artışlarıyla 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları ile ilgili kötü haberi duyurdular. Akaryakıt alacak sürücüler dikkat! Bu zam araba sattırır. Ünlü ekonomist gelecek olan okkalı zam böyle duyurdu. O tarihte 46 TL olacak! Hemen istasyonlara giderek araçlarınızın depolarını fulleyin. Böyle zam görülmedi. İşte 8 Ağustos 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...

Brent petroldeki dalgalanma ve dolar kurundaki yükseliş ile birlikte akaryakıt fiyatları peş peşe zamlanmaya devam ediyor. KDV ve ÖTV zamları ardından 6 TL birden zamlanan akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim haberi var mı? Benzin ve motorine ne kadar zam gelecek?' sorularını araştırırken ünlü ekonomistten korkutan haber geldi. Bu zam araba sattırır! Araç sahipleri bu zam haberiyle kafayı yiyecek. O tarihte 46 TL olacak! İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

ÜNLÜ EKONOMİST KÖTÜ HABERİ DUYURDU: AKARYAKIT FİYATLARINA DEV ZAM GELİYOR!

Dolar tahminleri ve ekonomi yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, kendi YouTube kanalında akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Akaryakıt fiyatlarının patlama yapma ihtimalinin olduğunu ifade eden Zelyut, açıklamalarında ayın 3'ü itibariyle ekonomimiz için çok önemli rakamlar geldiğini ve artık emniyet kemerlerini takma zamanı geldiğini söyledi.

hhgghgh-8.jpg

"KEMERLERİ SIKMAYA BAŞLAYIN"

Ekonomi durumunu değerlendiren Evren Devrim Zelyut, şu ifadeleri kullandı:

"46 rakamı gerçek. Bu 46'nın detaylarını size anlatacağım. Dış ticaret ve enflasyon verileri geldi. Bu dış ticaret rakamları doları borsayı etkileyecek. Bu 46 nereden çıktı gelin bakalım. Değerli arkadaşlarım ayın 3'ünde Dolar TL'yi etkileyecek çok önemli iki ekonomik veri geldi. Kurun nereye gideceği borsanın ne olacağı bu verilere bağlı. Dış ticaret rakamlarına baktığımızda İhracat 20 milyar 93 milyon Dolar, ithalat 32 milyar 476 milyon Dolar olmuş. Şimdi karşınızdaki ana muhalefet lideri güçlü olmayınca haliyle siz Allah ne verdiyse 'zam ya da vergi' diyorsunuz. Ama masrafı kısacak iş yapmıyorsunuz. Sayın Şimşek'in getirdiği bir tasarruf genelgesi var ama bakın onun da yaşama geçmeyeceğini göreceğiz.

MOTORİN O TARİHTE 46 TL OLACAK

Dolara talep baskısı artacak. Körfez'den gelen sermaye tampon olarak çalışsa da beklenenden önce eriyeceğine inanıyorum. Haliyle bu enflasyon rakamı bu tamponların tükenmesine ve enflasyonun yukarı tırmanacağı tezimizi güçlendirecek. Motorin 36 lira şu anda, resmi enflasyon beklentisi bir yüzde 29 daha gelecek. Buna göre, 46 lira motorinle karşılaşacaksınız. Dolar TL olarak da 31, 32.5 beklentim bir tık daha yukarı çekiliyor. Kurda da bu rakamlar karşımıza çıkarsa Allah yardımcımız olsun."

8 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.08 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.49 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 36.55 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

gfgfgf-2023-08-08t140800-788.jpg

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.63 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 37.03 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.73 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 37.20 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN