Akbank müşterilerine müjde! Kart sahiplerine karşılıksız 2 bin lira yatacak! Faiz yok geri ödeme yok

Akbank müşterilerine müjde! Kart sahiplerine karşılıksız 2 bin lira yatacak! Faiz yok geri ödeme yok

Akbank, başlattığı yeni kampanya ile müşterilerine hediye para verecek. Akbank kart sahipleri için özel düzenlenen kampanya için son başvuru tarihi 31 Ağustos olarak belirlendi. İşte, Akbank'ın yeni kampanyasının detayları...

Müşterileri için her fırsatta yeniliklere imza atan Akbank, şimdi de kart sahiplerine 2000 TL hediye edeceğini duyurdu. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında banka 2000 TL'yi bulan chip-para hediye edecek.

AKBANK KARTI OLANLARA 2 BİN LİRA HEDİYE

Akbank yaptığı duyuruda, ilk defa Axess'e başvuru yaparak market, giyim ve elektronik alanlarda 1500 TL ve üzerinde harcama yapanlara 250 TL, toplamda 2.000 TL'yi bulan chip-para kazanılacağını belirtti.

Kampanya, Akbank bireysel kredi kartı sahibi olmayıp 01.08.2023 ile 31.08.2023 tarihlerinde ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusunda bulunan ve 31.08.2023 tarihine dek kart onayı alınan Akbank müşterilerini kapsayacak. Başvurusu onaylanan müşteriler, 31 Ağustos 2023'e dek Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS'le kampanyaya katılım sağlayabilecekler.

yeni-proje-9.jpg

Juzdan uygulamasından kampanyaya katılmak isteyenler harcama öncesinde "Hemen katıl" seçeneğine tıklayarak seçenekler bölümündeki "Kampanyalarınız" başlığından kampanyaya katılabilecekler.

SMS üzerinden kampanyaya katılmak isteyenler, ilk harcamaları öncesinde banka sistemine kayıtlı cep telefonu numarasından "ODUL" yazarak 4566'ya SMS yollayarak kayıt yaptırmalı. Kısa mesaj gönderimi sonrasında gelen "Kayıt oldunuz" bilgisinin ardından müşterinin kampanyaya katılımı sağlanmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN