Akbank'tan bayram ettiren kampanya! 50.000 TL'yi şimdi verip, ilk taksiti 3 ay sonra alacaklar

Akbank'tan bayram ettiren kampanya! 50.000 TL'yi şimdi verip, ilk taksiti 3 ay sonra alacaklar

Akbank, Kurban Bayramı'nda kredi ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Akbank Bayram Kredisi ile bayram coşkusunu doyasıya yaşamanızı sağlamak için 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Başvurularınızı Akbank Mobil ve İnternet üzerinden yapabileceğiniz gibi, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak veya şubelere giderek belgelerinizi tamamlayarak bayram kredisine başvurabilirsiniz. Akbank, müşterilerini bu konuda daha detaylı bilgilendirmektedir. Ayrıntılar haberimizde...

Kredi faiz oranları, kredi miktarı, vade süresi, risk değerlendirmesi gibi faktörlere bağlı olarak kişisel olarak değişebilir. Size özel sunulan faiz oranları hakkında detaylı bilgi almak için Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kredi kullanımında işsizlik teminatlı hayat sigortası, hayat sigortası veya sigortasız seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta seçimine göre değişebildiğini ve prim ile diğer poliçe şartlarının sigorta şirketleri tarafından belirlendiğini lütfen dikkate alın.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

kredi

Bayram kredisinden faydalanarak, ödeme süresini 3 ay erteleyebilirsiniz. Bu kredi seçeneği, ihtiyaç kredileri için en uzun vade seçeneklerini sunmaktadır. 50 bin lira ve altındaki tutarlar için 36 ay, 50 bin lira üzeri 100 bin lira ve altındaki tutarlar için 24 ay, 100 bin lira üzerindeki tutarlar için ise 12 ay vade seçenekleri bulunmaktadır. Ancak en uzun vadeler, mevzuat ve mevcut kredi bakiyeleri gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda, erteleme faizi tamamen tahsil edilir ve normal taksit ödemeleri bir sonraki ay başlar.

Kredi tahsis ücreti, kredi miktarının binde 5'i kadar olup, bu tutar üzerinden %10 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) tahsil edilmektedir.

Banka, uygun olmayan kredi başvurularını reddetme, ek bilgi ve belge talep etme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma gibi haklara sahiptir.

Kredi başvurusu için şubelere başvururken nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, adres teyidi için gerekli belge ve gelir belgesi veya maaş bordrosu gibi belgeleri sunmanız gerekmektedir. Akbank'tan maaş alan müşteriler, bazı belgeleri getirmelerine gerek olmadan başvuruda bulunabilirler. Özel sektör çalışanları için ise SGK Hizmet Döküm Belgesi gerekebilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN