Altındaki oyuna kanmayın! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bu fiyatlar “Tuzak”! Sakın yapmayın

Altındaki oyuna kanmayın! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bu fiyatlar “Tuzak”! Sakın yapmayın

Gram altın, Dolar, Euro, gümüş gibi farklı araçlara yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar dikkat! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altını yatırımı yapmak isteyen vatandaşları tek tek uyardı. İşte piyasalardaki son durum…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım yapacak vatandaşlar için önemli uyarılarda bulundu. Piyasalardaki hareketlilik devam ederken Dolar fiyatının 19,30 TL'den işlem gördüğünü açıklayan uzman isim Euro içinde 21,1084 TL seviyesini işaret etti. Gram altın fiyatları Spot piyasada 1248 TL civarında yer alırken serbest piyasada 1281 TL olarak görülmektedir. Volatilitenin yüksek olduğunun altını çizen İslam Memiş, kısa vadede durumun kabusu dönüşebileceğini vurguladı. Dikkatli olun çağrısında bulunan uzman isim alım satım yapacak vatandaşları da uyardı. İşte piyasalardaki son durum…

İSLAM MEMİŞ VATANDAŞLARI UYARDI

TV 100'ün resmi internet sitesi üzerinde yer alan açıklamalar doğrultusunda uzman isim altın fiyatlarında tuzak uyarısında bulundu. Volatilitenin yüksek olduğunu söyleyen Memiş, 12 Nisan 2023 tarihinde açıklanacak ABD verilerin işaret etti. Saat 15.30'da ABD'nin TÜFE ve Çekirdek TÜFE’nin açıklanacağını vurgulayan uzman isim “Sadece ABD de değil. İngiltere Merkez Bankası başkanı saat 16:00'da bir konuşma yapacak, 17:30'da Ham Petrol Stokları açıklanacak. 21:00'de ise finali FED yapacak ve toplantı tutanaklarını yayınlayacak.” sözlerini dile getirdi.

islam-memis-gram-altin.jpg


PİYASALARDAKİ SON DURUM NE?

İslam Memiş tarafından yapılan açıklama kapsamında piyasalara ABD'nin yön vereceği belirtildi. Ons altından gram altına dolardan Euro'ya kadar birçok yatırım aracında yukarı önlü bir ilerleme olacağını belirten İslam Memiş, ABD tarafından açıklanacak veriler ile birlikte karar verileceğini duyurdu.

altin-dolar.jpg

VERİLER AÇIKLANINCA NELER OLACAK?

Bir önceki günün en önemli konusu Fed tutanakları olurken İslam Memiş 25 baz puan faiz artırımı yapılacağını söyledi. Açıklanan karara göre son günlerde yükselen altın, gümüş, parite ve dolar endeksinin önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacağı söylendi.

altin-fiyat.jpg
İslam Memiş öngörüleri hatırlatarak altın fiyatları için beklenen seviyeleri açıkladı. Memiş, verilerin açıklanması ile birlikte 1960 dolar seviyesine çıkacak olan ons altın fiyatını 24,90 seviyesi ile ons gümüş fiyatının takip edeceğini ifade etti. Dolar endeksinin ise 103,0 seviyesinde görüleceğini belirten uzman isim, yatırımcıların sakin olması gerektiğini vurguladı. Altın alım satım işlemleri için perşembe gününe kadar beklemenin en sağlıklısı olacağını ifade eden Memiş, görülecek tuzaklara karşı da vatandaşları uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN