Bir zincir market daha katıldı: Sabit fiyattan sonra şimdi de indirim

Bir zincir market daha katıldı: Sabit fiyattan sonra şimdi de indirim

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili zincir market yöneticilerine uyarısı sonra marketlerden peş peşe açıklamalar geliyor. Migros'un 419 temel ihtiyaç ürününde sabit fiyat uygulaması başlatmasının ardından CarrefourSA da bu ay 20 bin üründe yüzde 20 ve yüzde 40’a varan indirimler yaptığını açıkladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, geçtiğimiz günlerde dört zincir marketin yöneticileriyle buluşmuş ve etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunulduğunu belirtmişti. Muş, "Asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

ŞOK Marketler grubu ve Migros'un çoğu üründe sabit fiyat uygulaması başlatmasının ardından bir zincir markette indirim başlattı. CarrefourSA ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimlerin olacağını açıkladı.

CarrefourSA şu açıklamayı yaptı:

CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe %20'den % 40'a varan indirimler uygulayacağız. CarrefourSA olarak 85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece 1 ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz.

Tüm mağazalarımızda istisnasız uyguladığımız 3 adımdan oluşan doğru fiyat politikamızda; Reyon fiyatı = Kasa fiyatıyla müşterimiz reyon ve kasada farklı fiyatla karşılaşırsa, müşteri için avantajlı olan fiyatı uyguluyoruz. %100 tazelik politikamızla hijyen, gıda güvenliği denetim yazılım sistemimizle, müşterimize her zaman doğru ve kaliteli ürünler sunmayı taahhüt ediyor; müşterinin sorun yaşadığı olası durumlarda ürün değişimi sağlıyor, aynı ürünün tazesini ücretsiz olarak sunuyoruz. Avantajlı fiyat garantisinde ise maliyet fiyatları yükselmeden reyon fiyatlarını değiştirmiyor, tedarikçilerden gelen indirimleri müşterilerimizin lehine fiyatlara yansıtıyoruz. Temel gıda, et, taze sebze-meyve gibi müşterilerimizin öncelikli ihtiyaçları olan ürün kategorilerinde bu ve benzeri kampanyaları sürdürerek, tüketici dostu indirimleri hayata geçiriyoruz.

Zincir marketler, indirimleri sosyal medya üzerinden duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN