Dolar rüzgarı kasırgaya dönüşecek! ABD'li dev bankadan ürküten dolar tahmini... Şimdiden döviz bürolarına akın başladı

Dolar rüzgarı kasırgaya dönüşecek! ABD'li dev bankadan ürküten dolar tahmini... Şimdiden döviz bürolarına akın başladı

Dolar kuru ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz arttırma kararı sonrası düşüşe geçen Dolar\TL yeniden yükselişe geçti. Yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru 27 TL 42 kuruşa kadar yükselmiş durumda. Dolardaki yükselişle birlikte yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL'yi aşacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. ABD'li dev bankadan ürküten dolar tahmini. Dolar rüzgarı arkasına aldı, o tarihte fırtına kopacak! Rakamı duyan döviz bürosuna akın ediyor.

Yıl başından bu yana yükselişine devam eden dolar kuru Merkez Bankası'nın faiz arttırma kararı sonrası düşüşe geçmişti. Hızlıca toparlanan Dolar\TL yeniden yükselişe geçerek 27 TL bandını aşmış durumda. Vatandaşlar ise 'Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar 30 TL'yi aşacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. ABD'nin en büyük ikinci bankası Bank of America, yıl sonu dolar tahminin güncelledi. Dolar rüzgarı kasırgaya dönüşecek! ABD'li dev bankadan ürküten dolar tahmini. Rakamı görenler döviz bürosuna akın ediyor. Dolarda fırtına öncesi sessizlik! O tarihe kadar bekleyen köşeyi dönecek.

ABD'Lİ DEV BANKADAN KORKUTAN DOLAR TAHMİNİ!

ABD merkezli Bank of America, stratejistlerinin raporu doğrultusunda yıl sonu kur tahmininde bulundu. BofA stratejistlerine göre, petrol fiyatlarındaki artış ve ithalatta yaşanan sıkıntılar nedeniyle bazı ülkelerin para birimlerinin değerinin düşeceğini öngördü. Bu ülkeler ise Türkiye, Polonya ve Macaristan olarak sıralandı.

hjjhhj-99.jpg

DOLAR YIL SONUNDA... RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞUYOR

Aralarında Mikhail Liluashvili’nin de olduğu analistler yayımladıkları notta lirada forwardlara paralel düzenli bir değer kaybı beklediklerini belirtti. Banka son çeyrekte Dolar/TL'nin 30’a ulaşmasını bekliyor.

28 EYLÜL 2023 DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar son kapanışını 27.4190 TL 'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 27.7158 liradan, satış fiyatı ise 27.4223 liradan işlem görüyor.

hghghg-2023-09-28t114718-647.jpg

EURO NE KADAR?

Yüzde 1.70'lik bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 28.9155 TL'den yapan euro şu anda 28.9034 TL alış ve 28.9278 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN