Elinde altını olan felakete hazır olsun! İslam Memiş altın biriktirenleri tarih vererek uyardı: "Yatırımcı ters köşe olacak"

Elinde altını olan felakete hazır olsun! İslam Memiş altın biriktirenleri tarih vererek uyardı: "Yatırımcı ters köşe olacak"

Yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği açıklamalar İslam Memiş'ten geldi, Altın alacak vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Memiş, ilerleyen günlerde fiyatlarda düşüş olabileceğini aktardı. İşte İslam Memiş'in altın açıklamaları…

Haber3'te yer alan bilgiler doğrultusunda doların düşüş eğilimi içerisine girmesiyle birlikte vatandaşların ilk yatırım aracı olarak altını tercih ettiği belirtildi. En çok tercih edilen yatırım aracı gram altın olurken imkanı olan vatandaşların diğer altın türlerine de yöneldiği vurgulandı. Altın açıklamalarıyla gündemi değiştiren İslam Memiş, yeni yorumlarıyla vatandaşların dikkatini çekti. TV 100'de altın hakkında açıklamalar yapan İslam Memiş, fiyatların düşebileceğini söyledi. İşte İslam Memiş'in altın açıklamaları…

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?


Altın hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, altının ons fiyatının 1.850 civarında destek göreceğini belirtirken 1950 seviyelerinde ise direnç gösterebileceğini vurguladı. Memiş, altının şimdilerde 1910 dolar seviyelerinde olduğunu aktardı.

Gümüş fiyatı içinde değerlendirme yapan Memiş, ons fiyatının 21,80 civarında destek gördüğünü direnç seviyesinin ise 26,20 olduğunu vurguladı. Memiş, gümüşün bulunduğu seviyenin ise 23,40 olduğunu açıkladı.

islam-memis-gram-altin.jpg
VATANDAŞLARI UYARDI


EUR/USD paritesinin 1,07 seviyesinde destek gördüğünü dile getiren Memiş 1,09 seviyesinde ise direnç gösterdiğini aktardı. Bulunduğu seviyenin 1,08 olduğunu söyleyen Memiş, enstrümanların kendilerini beklemeye aldığını vurguladı. Dış politika, jeopolitik risk ya da risk algısında bir değişiklik olmadığını aktaran İslam Memiş, 2023 yılına hızlı bir başlangıç yapan doların 2 haftadır yükselişine devam eden tüm enstrümanlarda aşağı yönlü bir düzeltme yapabileceğini söyledi.


Altın gümüş pariteler ve borsalardaki aşağı yönlü düzeltmelerin dolar endeksinin toparlanmasına destek sağlayacağını dile getiren Memiş, “Önce destek seviyelerine gerilemesi gerekli. Çünkü Şubat’ta Fed var. Kısa vadeli bahane Fed olabilir.” şeklinde konuştu.


İslam Memiş yatırım yapmak isteyen vatandaşları uyarırken Altın fiyatlarının ilerleyen günlerde aşağı yönlü bir eğilim içerisinde olabileceğini vurguladı. Memiş, altın almak isteyen vatandaşların bir süre daha beklemesi tavsiye ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN