Elinde parası bulunanlar dikkat! İslam Memiş bombayı patlattı ! O araca yatırım yapan paraya para demeyecek

Elinde parası bulunanlar dikkat! İslam Memiş bombayı patlattı ! O araca yatırım yapan paraya para demeyecek

Piyasalarda hareketlilik devam ederken düşüş ve yükselişlerde oldukça dikkat çekiyor. Altında yaşanan son gelişmeler merak edilirken açıklama da altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Altın fiyatlarının 1200 TL ve üzerine çıkacağı söylendi. İşte altın fiyatları hakkındaki son gelişmeler…

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar piyasalardaki hareketliliği yakından takip ediyor. Yatırım aracı olarak en çok altın tercih edilirken yapılan açıklamalarda merak konusu oluyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında görülecek rakamları açıkladı. Altının borsaya dayanarak yükseleceğinin altını çizen Memiş, konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte altın fiyatları hakkındaki son gelişmeler…

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?


2023 yılı itibariyle piyasalarda dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar da yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Aylar öncesinde altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan İslam Memiş, bu hafta için rekor tahminlerde bulundu.

altin-piyasa.jpg

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarının ne durumda olacağı en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. Daha önce yapmış olduğu tahminlerin hala geçerli olduğuna değinen İslam Memiş, bu hafta itibariyle altın fiyatlarının 1200 TL ve üzeri bir rakamı ulaşacağının altını çizdi.

Mart ayına Kısa bir süre kala dikkat çeken açıklamalarda bulunan Memiş, Mart ayında borsada toparlanmalar olacağına değindi. Elinde nakit olan vatandaşların yatırım aracı olarak altını tercih etmesi gerektiğini dile getiren İslam Memiş, fiyatların artacağını söyledi.

altin-yatirim.jpg

Yatırım için arayış içerisinde olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, piyasanın yükselmesi ile birlikte altın ve gümüş fiyatlarının da artacağını belirti. Elinde parası bulunan kişilerin altın ve gümüşe yatırım yapabileceğinin altını çizen İslam Memiş, bu araçların iyi bir seçenek olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN