Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! O banka 2+1 evi uygun fiyatla satıyor

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! O banka 2+1 evi uygun fiyatla satıyor

Satılık ve kiralık ev fiyatlarının artması, vatandaşların barınma ihtiyaçlarını artırdı. Bir kamu bankası, uygun fiyatlı 2+1 daireyi, açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Açık artırmaya, şartları sağlayan herkes katılabiliyor. İşte, ucuz ev satan o banka...

Konut fiyatlarının fahiş oranda yükselmesi, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Devlet tarafından yapılan TOKİ kuralarında ismi çıkmayan kişiler ev almakta zorlanıyor. Bankaların konut kredileri de vatandaşa çare olmadı. Vatandaşların akıllarına bankaların satışa sunduğu evler geldi.

Bankaların satışa sunduğu uygun fiyatlı evler, vatandaşların ihale şeklinde uygun fiyatlara ev alabilmesine imkan sağlıyor. Bankalar kendi sistemleri üzerinden satışa çıkardığı bu daireleri, bankanın resmi internet sitesine girerek inceleyebilirsiniz.

Vakıfbank'ın Samsun'da satışa çıkardığı evler, vatandaşlardan ilgi gördü.

vakifbank-ucuz-ev.jpg

VAKIFBANK SATILIK EV NASIL SATIN ALINIR?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın Vakıfbank şubesine başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin yüzde 5'i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin Vakıfbank şubelerine teslim edilmesi gerekmektedir: Gerçek kişiler için;

* Nüfus cüzdan fotokopisi,

* Tüzel kişiler için; Gayrimenkul Satış Şartnamesi'ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve vergi levhası evraklarının Vakıfbank şubelerine getirilmesi gerekmektedir.

VAKIFBANK SATILIK EV TEKLİFİ NASIL VERİLECEK?

Vakıfbank tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

Samsun'da satışa çıkarılan ev yüzlerce kişinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Samsun, Çarşamba'da yer alan daireler bedelinin çok altında satışa sunulmaya başlandı. Otoparklı ve iki asansörlü olan daire için teklifler yakında verilmeye başlanacak.

Tekliflerin başlamasıyla birlikte en yüksek fiyatı veren kişi dairenin sahibi olacak. Yaşanabilir durumda olan daireler oldukça yeni ve temiz şekilde sahiplerini bulacak. Teklifinizi vermek için en yakınınızdaki Vakıfbank şubesine belgelerinizle birlikte gidebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN