Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Duyuru yapıldı: 20 TL ödeme yapılacak

Ankara'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Duyuru yapıldı: 20 TL ödeme yapılacak

Ankara'da toplu taşıma kullanıcıları için EGO Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan açıklamada, 442 numaralı hat için biniş ücretinin nakit olarak 20 TL ödenmesi halinde bu hattın kullanılabileceği belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara'da vatandaşların toplu taşıma konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere EGO Genel Müdürlüğü bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamaya göre, biniş ücreti 20 TL olan 442 numaralı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Havalimanı hattında, nakit ödeme yapılabileceği müjdesi verildi. Bu duyuruyla birlikte vatandaşlar, bu hat üzerinde seyahat edebilirken, nakit ödeme seçeneği sayesinde bilet almak için herhangi bir ön ödeme yapmak zorunda kalmayacaklar. 

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU

ego

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara'da toplu taşıma kullanıcılarından gelen talepler doğrultusunda 442 numaralı AŞTİ-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Havalimanı hattında nakit ödeme seçeneği sunmaya başladı. Yapılan açıklamada, elektronik ödeme araçlarına sahip olmayan yolcuların sürücü personele Ankarakart tanımlaması yapıldığı ve 20 TL biniş ücretinin nakit olarak ödenebileceği belirtildi.

Söz konusu uygulamada, yolcuların nakit ödemeleri sürücü personele yapabilecekleri ifade edilirken, personelin de Ankarakart'ı validatöre okutarak elektronik ücret tahsilatını gerçekleştireceği vurgulandı. Uygulamanın 26 Nisan 2023 tarihi itibarıyla başladığı ve vatandaşların toplu taşıma kullanımını daha da kolaylaştırmayı amaçladığı kamuoyuna duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN