Ehliyeti olanlar dikkat! En az lise mezunu olanlara iş ilanı: Belediyeye alım yapılacak

Ehliyeti olanlar dikkat! En az lise mezunu olanlara iş ilanı: Belediyeye alım yapılacak

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını araştırmaya devam ediyor. Peki hangi belediye en az lise mezunu alım yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında iş ilanları yer alıyor. O belediye adaylara müjdeyi verdi. En az lise mezunu personel alımı yapılacak! Peki şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar için Tokat Karakaya Belediyesi personel alımı başlattı. Başvuru yapmak isteyen adayların en az A2 sınıf ehliyeti olması gerekiyor. Hizmetli kadrosuna alınacak adaylar için son başvuru tarihi 2 Mayıs. Başvuru yapmak için 2022 senesi KPSS'den en az 60 puan almış olmak, daha önceki kamu kurumlarından ahlaksızlık ve disiplinsizlik sebebiyle çıkarılmamak, en az A2 sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor. 

Belediye Personel Alımı

Yapılacak yazılı sınava katılabilmek için gerekli olan belgelerin 27 Nisan ve 2 Mayıs tarihleri arasında Karayaka Beldesi Hürmüzlü Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No 9 adresine şahsen ya da posta yoluyla veya http://www.karayaka.bel.tr adresinden gönderilmesi gerekiyor. Online olarak başvuru yapacak adayların gerekli belgeleri internet sitesine yüklemesi gerekiyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN