Evine elektrik faturası gelenler dikkat! 30 Haziran'a kadar başvuru yapılması gerekiyor: Tüm abonelere duyuruldu

Evine elektrik faturası gelenler dikkat! 30 Haziran'a kadar başvuru yapılması gerekiyor: Tüm abonelere duyuruldu

Elektrik fatura ödeme konusunda vatandaşlara açıklama yapıldı. İkametgah, Kamu ve Özel Hizmet Sektörü ile Diğer (Ticarethane), Endüstri, Tarımsal Aktiviteler abone kategorisi için gerçekleştirilen ilanla, borcu bulunanlar 30 Haziran'a kadar müracaat edebilirler.

Gediz Perakende web sitesi aracılığıyla gerçekleştirdiği beyanatla fatura borcu olanlar için bildiri yayınladı. Yapılan duyuruda, 31.12.2021 tarihinden evvelki fatura dönemlerine ilişkin asıl alacak, icra masrafı ve Avukatlık ödemelerini 30.06.2023'e kadar bir defada ödeyen müşterilerin kalan faiz borçlarının silineceği belirtildi. Kampanyanın coğrafi sınırlaması olmadığı, Türkiye genelinden başvuruların kabul edileceği ifade edildi.

Bu kampanyadan, 31.12.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki dönemlere ait yasal takibe konu fatura borcu bulunan, İkametgah, Kamu ve Özel Hizmetler Sektörü ile Diğer (Ticarethane), Endüstri, Tarımsal Aktiviteler (Tarımsal Sulama) abone kategorisinde yer alan tüm müşteriler yararlanabilir. Kampanya çerçevesinde başvuru ve borç ödemeleri, şirketle anlaşmalı olduğumuz Hukuk Büroları ve Müşteri İlişkileri Merkezleri ile temas kurarak şirket banka hesaplarına veya veznelere nakit ödeme & kredi kartıyla gerçekleştirilebilir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimizin başvuru ve ödemeleri 30.06.2023 tarihine kadar alınacaktır. Bu kampanya, icra dosyasındaki asıl alacak miktarı, icra masrafı, harç ve kanuni vekâlet ücretinin peşin olarak bir defada ödenmesi durumunda geçerli olacaktır. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için 0850 800 0 186 numarasını arayabilirsiniz.

1-014.jpg

TAKSİTLE BORÇ ÖDEME

Kredi Kartı ile gerçekleştirilen ödemelerde taksit olanakları anlaşmalı banka kartlarıyla sağlanabilecek olup, kart sahibi banka tarafından ödeme noktalarında sunulan taksit adedi ve vade farkı, ilgili bankalar tarafından uygulanabilecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN