İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Cebinde 1.200 TL'si olan kuyumcuya koştu: "Son alım fırsatı!"

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Cebinde 1.200 TL'si olan kuyumcuya koştu: "Son alım fırsatı!"

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaa dair İslam Memiş'ten açıkalamalar gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda ani yükseliş ve düşüşler ile birlikte yatırımcıyı endişelendiren altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda ani yükseliş ile gündemde yer ini aldı. Gram altın geçtiğimiz gün 1.243 TL seviyesine yükselerek rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? İşte İslam Memiş açıkladı...

GRAM ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından paylaşılan faiz kararı ile birlikte yaşanan olaylar sonucunda altın fiyatlarında büyük bir artış meydana geldi. Altın piyasasını hareketlendiren olay ile birlikte ONS altın fiyatı yükselirken gram altın fiyatı rekor üzerine rekor kırdı.

Ülkemizde gram altın fiyatı ani artış ile birlikte tüm zamanların zirvesi 1.243 TL'ye ulaştı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gram altın değerlendirmesi geldi. Yaşanan gelişmelerde dair Haberet'e konuşan uzman isim rakamların sadece ekranlarda böyle olduğuna dikkat çekti.

Serbest piyasada gram altın fiyatı 1.264 TL ile 1.265 TL seviyelerinden işlem gördüğünü açıkladı. İslam Memiş'in açıklamalarına göre ekranlarda yer alan rakamların bankalarda veya serbest piyasalarda geçerliliği olmadığını belirtti. Kuyumcuya giden vatandaş veya banka üzerinden satın alan vatandaşın 1.265 TL'den satın aldığını belirtti.

2-oxol.jpg

İSLAM MEMİŞ SON ALIM FIRSATINI DUYURDU

Altın fiyatlarındaki ani artış değerlendirmesinde bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son günlerde sık sık açıklamalar yapmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının nereye kadar yükseleceğine dair detaylara değinen uzman isim Altın fiyatlarında alım fırsatı yaşanıp yaşanmayacağına dair sorulara da cevap verdi.

ABD'de yaşanan banka iflas krizi ile birlikte güvenli yatırım olarak altına yönelen yatırımcılar üzerine altın fiyatlarında artış meydana geldi. Son alım fırsatına dair açıklamalarına vurgu yapan İslam Memiş altın yatırımcısını "Son alım fırsatı, ondan sonra altın diye bir şey yok" sözleriyle uyardı.

60620220809512230714.jpg

ALTIN FİYATLARI O TARİHTE 1.500 TL TAHMİNİ!

Kısa vadede teknik bir düzenleme olabileceğini ifade eden İslam Memiş, altının destek seviyesine çekileceğini belirtti. Gram altın fiyatı 1.200 TL'ye çekilebileceğini ön gören uzman isim tahminlerini ve tarihi paylaştı. İslam Memiş tarih ve rakam duyurdu. Haziran ayı ile birlikte gram altın fiyatlarının 1.450 TL ile 1.500 TL arasında olmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN