İstanbulluların yüzünü güldüren karar! Toplu taşımaya indirim geldi: Metrobüs, otobüs, vapur, metro ve tramvay

İstanbulluların yüzünü güldüren karar! Toplu taşımaya indirim geldi: Metrobüs, otobüs, vapur, metro ve tramvay

Toplu taşıma ücretlerine gelen zamların ardından, İstanbul'da indirim müjdesi paylaşıldı. Alınan kararın ardından; Metrobüs, otobüs, metro ve tramvay hatlarında alınan ücretlere indirim yapıldı. Toplu taşıma ücretlerinde yapılan indirim bölge halkının yüzünü güldürdü. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de etkili olan enflasyon, birçok alanda zamların gelmesine sebep oluyor. Yılın ikinci yarısından itibaren paylaşılan zamlar arasında ise akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan dolayı en çok toplu taşıma etkilendi. Bilet fiyatlarının yükseldiği günlerde, halk tarafından tepki gösterildi.

TOPLU TAŞIMAYA İNDİRİM GELDİ

Ulaşım sorunlarıyla gündeme gelen İstanbul'da, yeni bir karar alındı. Toplu taşıma ücretlerinin fazla yükselmesinin ardından indirim kararı paylaşıldı. Dolar kurunda ve brent petrol varil fiyatlarındaki artışın ardından yükselen akaryakıt toplu taşıma ücretlerine yansıdı. Son dönemlerde düşen akaryakıt fiyatları karşısında bilet fiyatları için indirim kararı alındı.

İNDİRİMLİ BİLET FİYATLARI

Metrobüs, otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında geçerli olacak indirim miktarları duyuruldu. İstanbul'da toplu taşıma ücretlerinde, kredi kartı ödemeleri halinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında yapılan ödemelerin 30 TL'den 20 TL'ye düştüğü paylaşıldı. Metrobüs için ise kredi kartıyla yapılan ödemeler yüzde 33 oranında indirimle, 60 TL'den 40 TL'ye geriledi.

1698311933511-whats-app-image-2023-10-26-at-12-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN