Kimlik numarasını SMS atarak anında 70 bin TL ihtiyaç kredisi

Kimlik numarasını SMS atarak anında 70 bin TL ihtiyaç kredisi

Anında ihtiyaç (tüketici) kredisi veren bankalar arasında yer alan TEB ve Denizbank, TC kimlik numarasını SMS mesaj gönderen vatandaşlara 70 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Kredi notu uygun olması durumunda başvuran vatandaşlar birkaç dakika içerisinde ihtiyaç kredisi alabiliyor. İşte, TEB ve Denizbank anında tüketici kredisi başvuru ekranı...

En kolay kredi veren bankalar, son dönemde yoğun ilgi görüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle nakit para sorunu yaşayan vatandaşlar için anında kredi veren bankalar büyük önem arz ediyor. Denizbank ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) 70 bin TL'ye ihtiyaç kredisi başvurusunu TC kimlik numarasını SMS mesaj ile gönderen vatandaşlara vereceğini açıkladı.

ANINDA İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen TEB ve Denizbank müşterileri, TC kimlik numaralarını SMS mesaj atarak hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilir.

TEB ve Denizbank'ın anında kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, kredi puanının uygun olması durumunda hemen kredi onayı alabilecek. Kredi sonucu onaylanırsa başvuran kişiler, banka şubelerinden veya mobil uygulama üzerinden kredilerini kullanabilecek.

TEB 70 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler Türk Ekonomi Bankası'na (TEB) üzerinden SMS atarak 70 bin TL kredi onayı almak istiyorlarsa TC kimlik numaralarını 4466 numarasını SMS mesaj gönderebilir. Mesaj sonrasında kredi sonucu belli olacak ve onaylanan kredinin ne kadar olduğu bilgisi verilecek.

TEB üzerinden SMS atarak 70 bin TL kredi onayı alan müşteriler, 36 ay vadeye kadar 50 bin TL kredi kullanabilir. 50 bin TL üzerinde onay almaları durumunda ise 24 ay vadeye kadar işlem yapabilir.

TEB, sigortalı (SGK) çalışan kişilerden en az 3 aylık sigortalı çalışmasını isterken, emekli olan kişilerin SMS atarak onay almaları durumunda emekli maaşlarını kendi bankasına taşımasını şart koşuyor.

Esnaf olan ve çiftçi olan vatandaşlar ise banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgelerini ticari müşteri temsilcisine sunarak Kredi başvurusunda bulunabilir.

DENİZBANK ANINDA KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Denizbank üzerinden 70 bin TL'ye kadar SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, istenen şartlar dahilinde hemen 36 ay vadeye kadar kredi onayı alabiliyor.

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek 'KREDİM' yazıp boşluk bırakın, kendi TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu SMS mesajı 3280 numarasına göndererek Denizbank üzerinden SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Mesajı gönderdikten 5 dakika içerisinde kredi sonucu gelecek ve onaylanan kredinin ne kadar olduğu mesaj olarak gelecek. Denizbank üzerinden 70 bin TL'ye kadar kredi onayı aldıysanız en yakın banka şubesine giderek kimliğiniz ile birlikte onaylanan tutarı gelir belgesiz kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN