Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer 3 gün sonrasını işaret edip uyardı: O seviyeyi görecek...

Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Piyasa kahini Selçuk Geçer 3 gün sonrasını işaret edip uyardı: O seviyeyi görecek...

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası yükselişe geçen gram altın 1.817 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın fiyatı ise 2.991 liraya kadar çıktı. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorusunu araştırırken Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Piyasa kahini Geçer tarih verip uyardı. O seviyeyi görecek...

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yükselişe geçen çeyrek ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Selçuk Geçer 3 gün sonrasını işaret edip uyardı. O seviyeyi görecek! Rakamı duyan kuyumculara koşuyor. İşte Selçuk Geçer'in altın tahmini ve uyarıları...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI UÇUŞA GEÇTİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 26 Ekim Perşembe günü Ekim ayı PPK Toplantısı'nın ardından faiz kararını açıkladı. TCMB, beklentiler dahilinde faizinde 500 baz puan artışa gitti. Böylelikle politika faizi yüzde 30'dan yüzde 35'e çıkmış oldu. Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı ve İsrail-Filistin savaşının ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Beklenen açıklama ise o ünlü ekonomistten geldi.

ghhghg-2023-10-28t175807-335.jpg

PİYASA KAHİNİ SELÇUK GEÇER'DEN KRİTİK UYARI

Uzmanlardan peş peşe altın uyarısı gelirken gözler gram ve çeyrek altın fiyatlarına çevrildi. Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, altın fiyatları ile ilgili kritik uyarılarda bulundu. Selçuk Geçer, mart ayından bu yana ilk kez ons altın fiyatlarında 1815 dolar seviyesine kadar gerileme yaşandığını aktardı. Ünlü ekonomist, altındaki gerilemenin yatırımcılarda büyük endişeye yol açtığını belirtti. Geçer, altın fiyatlarında düşüşün beklendiğini ancak bunun geçici bir süre yaşanacağını açıkladı.

TARİH VERİP AÇIKLADI: O SEVİYEYİ GÖRECEK...

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı para politikaları ve faiz artırımlarının altın fiyatlarında yükselişlere neden olacağını belirten Geçer, bu durumun geçici bir süre olacağını belirterek altın fiyatlarında gelecek haftalarda yükseliş görüleceğini belirtti. Selçuk Geçer, ABD tarım dışı istihdam rakamlarının açıklanacağı tarihe dikkat çekerek uyardı. Yeni verilerin açıklanmasından önce alınacak pozisyonların riskli olabileceğini belirten Geçer, söz konusu verilerin paylaşılmasının ardından altında yükseliş beklediğini açıkladı.

gfgfgf-2023-10-28t175831-578.jpg

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 821 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 822 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 28 Ekim 2023 Cumartesi günü 3 bin 5 liradan geri alınırken, hafta sonu satış fiyatı ise 3 bin 66 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 12 bin 185 liradan geri alınırken, 12 bin 369 liradan da satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN