Kontakları kapatın, gece yarısı indirim var! Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıtı etkiledi: Bugünden depoları fulleyen pişman

Kontakları kapatın, gece yarısı indirim var! Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıtı etkiledi: Bugünden depoları fulleyen pişman

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlı süreç yerini indirime bıraktı. Brent petrol varil fiyatlarındaki sert düşüş ile birlikte indirim haberi geldi. Kapıya dayanan indirim ile birlikte sürücüler bugünlük kontağı kapattı. Sürücüler gece yarısı gelecek olan indirimi beklemeye koyuldu. Peki ne kadar indirim yapılacak? İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT DEPOSUNU FULLEYEN PİŞMAN OLDU

Türkiye'de sürekli olarak fiyatı değişen akaryakıt fiyatlarında yeni bir değişiklik bekleniyor. Geçtiğimiz gün itibariyle sert bir düşüş gerçekleştiren brent petrol varil fiyatı üzerinde indirim kapıya dayandı.

Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle birlikte sürücüler kontağı kapattı. Gece yarısı ile birlikte gelecek olan indirimi beklemeye aldı. Bugünden depoları fulleyen sürücüler ise bin pişman. Son olarak Ramazan Bayramı ile birlikte gelen akaryakıt indirimi bu gece yarısı ile birlikte yenileniyor. İndirimin benzin tarafında yapılacağı dikkat çekti.

car-at-fuel-pump.jpg

BENZİN FİYATLARINDA GECE YARISI İNDİRİM

Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı itibariyle indirim geliyor. Benzin litresinde uygulanacak indirimin detayları ise kısa bir süre önce açıklandı. Benzin fiyatlarının litre fiyatında 90 kuruş tutarında indirim yapılacak.

Gece yarısı ile birlikte gelecek olan indirim haberi ile sürücüler kontakları kapattı. Motorin fiyatlarında gece yarısı itibariyle bir indirim beklenmiyor. ABD ekonomisinde resesyon endişelerinin artmasıyla birlikte brent petrol varili 77 dolara kadar gerileme kaydetti.

Benzin fiyatlarında bu gece yarısı ile yapılacak olan indirim ile birlikte güncel fiyatlar hesaplandı. Gece yarısından sonra İstanbul'da ortalama benzin litre fiyatı 20,35 TL, Ankara'da ortalama benzin litre fiyatı 20,70 TL, İzmir'de ortalama benzin fiyatı 20,67 TL'ye gerileme kaydedecek.

akaryakitta-beklenen-indirim-geldi-akaryakit-fiyatlari-sonunda-dustu-iste-yeni-benzin-ve-motorin-fiyatlari-3214.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 21,21 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 19,70 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,25 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 19,75 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin fiyatı: 21,61 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,10 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin fiyatı: 21,59 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,18 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN