Ödeme bekleyenler dikkat! Ödemeler kimlik numaralarına göre tamamlandı! Hesaplarınızı kontrol edin

Ödeme bekleyenler dikkat! Ödemeler kimlik numaralarına göre tamamlandı! Hesaplarınızı kontrol edin

Bakanlıktan açıklama geldi. T.C kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlar için ödemeler tamamlandı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama doğrultusunda yağlı tohumlu bitkiler desteği için ödemelerin yatırılacağını duyurdu. Bakan Kirişçi ödemelerin 12 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını belirtti. Ödeme bekleyen Çiftçiler hemen hesaplarını kontrol etsin.

ÖDEMELER TAMAMLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ödemeler için araştırmalar devam ediyor. Çiftçilerin daha kolay bir yaşam şartı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen ödemeler için ödemeler düzenli olarak yapılmaktadır. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapılan açıklama kapsamında yağlı tohumlu bitkiler desteğinin hesaplara yatırıldığı duyuruldu. Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

ciftci-destek-basvurulari-1.jpg

”5,5 milyar TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Böylece 2023 yılında tarımsal destekleme bütçemiz 57,6 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bugün ödeyeceğimiz 5,5 milyar TL destekleme ödemesiyle birlikte 2023 yılı desteklemelerimizin yüzde 56’lık kısmını oluşturan 32,4 milyar TL’yi çiftçilerimizin hesaplarına aktarmış oluyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN