Sosyetenin mekanıydı! Reina'nın işletmecisi iflas etti

Sosyetenin mekanıydı! Reina'nın işletmecisi iflas etti

7 yıl önce 31 Aralık gecesi IŞİD'in kana buladığı gece kulübü Reina'nın işletmecisi Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iflas etti. İşçilerin 3 milyon TL alacağı vardı.

Ünlü gece kulübü Reina’da 2017 yılında IŞİD tarafından düzenlenen saldırıda 39 kişi yaşamını yitirmiş, 70 kişi ise yaralanmıştı. Olay sırasında mekanın işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketiydi.

İŞÇİLERİN 3 MİLYON TL ALACAĞI VARDI

Antik Turizm şirket çalışanları 3 milyon liraya yakın alacakları için dava açtı. İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesinde 11 Mart Pazartesi günü görülen davanın 6. duruşmasında davalı Mehmet Koçaslan’ın avukatları reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme bu talebi reddederek kararını açıkladı.

'İFLASINI GEREKTİRECEK BİR SEBEP YOKTUR'

Davalı Mehmet Koçaslan’ın avukatı duruşmadaki beyanında, Koçaslan’ın boçlarını ödediği, iflası gerektirek bir durum olmadığını savundu.

İFLAS KARARI VERİLDİ

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, ünlü gece kulübü Reina’nın işletmeciliğini yapan Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında kararını açıklayan şirketin iflasına karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN