Yakıt almaya giderken listeye bakın! Motorine bayram ettiren indirim geldi: İşte güncel akaryakıt fiyatları

Yakıt almaya giderken listeye bakın! Motorine bayram ettiren indirim geldi: İşte güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Neredeyse her gün değişen akaryakıt fiyatları zam ve indirim arasında gelip gidiyor. Dolar kuru ve brent petrol varil fiyatındaki anlık değişimler ile belirlenen akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta büyük bir zam yankılanmıştı. Sürekli değişen fiyat listesi nedeniyle gece yarısı motorine indirim geldi. Akaryakıt fiyatları yeniden güncellendi. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ DEĞİŞTİ!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bir güne uyanan araç sahipleri "bugün akaryakıtta indirim var mı?" ve "akaryakıtta zam yapılacak mı?" gibi soru işaretleriyle gözünü açıyor. Geçtiğimiz hafta gelen benzin ve motorin zammı üzerine indirimler üst üste geldi.

Akaryakıtta yaşanan dalgalanmaların dolar kuru ve brent petrol varil fiyatlarının dengesizliği nedeniyle olduğu düşünülüyor. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte dengesini kaybeden döviz ve brent petrol varil fiyatları ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarını etkiliyor.

Bulunduğumuz hafta içerisinde benzin ve motorine indirim gelmesine rağmen sürücüler bu duruma fazla sevinemedi. Gelen zam ile gelen indirim arasındaki fark gözden kaçamayacak kadar büyük. Peki motorin ve benzine bu hafta ne kadar indirim geldi?

2818cfbecf186778c573575d28f39934f6cda454.jpeg

ÖNCE BENZİNE SONRA MOTORİNE İNDİRİM GELDİ!

Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz hafta meydana gelen zam ile birlikte araç sürücüleri isyan bayraklarını çekti. Motorin litre fiyatında uygulanan 1 lira 21 kuruşluk zam ve benzin litre fiyatlarında uygulanan 1 lira 9 kuruşluk zam pompaya yansıtıldı. Akaryakıt istasyonlarına giden sürücüler gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Akaryakıt fiyatlarındaki dev zammın ardına bu hafta hem motorine hem de benzine tekrardan indirim geldi.

Yapılan indirim ile birlikte akaryakıt fiyatlarında zamlandığı kadar düşmese de ufak bir düşüş yaşandı. Benzin litre fiyatında 48 kuruşluk indirim yapılırken motorin litre fiyatlarına ise gece itibariyle 61 kuruşluk indirim yapıldı. Sürücüleri bir nebze de olsa yüreğine su serpen indirim pompa fiyatlarına yansıtıldı. Güncel akaryakıt fiyat listesi gelen indirimler ile birlikte değişti.

0x0-benzin-ve-motorine-zam-geliyor-benzin-ve-motorin-litre-fiyati-ne-kadar-kac-tl-olacak-iste-istanbul-dahil-3-buy-1653555093300.jpg

25 ŞUBAT GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ!

İSTANBUL

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,39 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 20,59 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,45 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,66 TL

ANKARA

Ankara benzin litre fiyatı: 20,76 TL

Ankara motorin litre fiyatı: 21,00 TL

İZMİR

İzmir benzin litre fiyatı: 20,69 TL

İzmir motorin litre fiyatı: 21,05 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN