Ziraat Bankası’ndan kaçırılmayacak fırsat! Ramazan öncesi herkes mutlu olacak! Başvuru yapan 300 TL ödeme alacak

Ziraat Bankası’ndan kaçırılmayacak fırsat! Ramazan öncesi herkes mutlu olacak! Başvuru yapan 300 TL ödeme alacak

Ramazan'a sayılı günler kala bankalardan gelen açıklamalar da vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Ramazan öncesinde Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapan tüm müşteriler 300 TL'lik ödemelerin tadını çıkaracak. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası üzerinde banka kartı bulunan vatandaşların yararlanabileceği yeni kampanyanın detayları belli oldu. 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan harcamalarda 300 TL Bankkart lira hediye edilecek. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI'NDAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında Bankkart sahibi olan vatandaşların kampanya katılım sağlayabileceği belirtildi. Yapılan harcamalar karşılığında 300 TL hediye verileceği belirtirken kampanyanın 30 Nisan 2023 tarihine kadar devam ettiği vurgulandı. Bankkart Anlaşması bulunan Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL, toplamda 300 TL Bankkart lira verileceği duyuruldu.

ziraat-kampanya-2.jpg


BANKKART KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası Ramazan öncesinde tüm müşterilerin yüzünü güldürüyor.12-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr adresi üzerinden katılım sağlanabileceği belirtildi. Kampanyaya katılım için SMS yöntemini tercih eden vatandaşlar RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilir. Kampanya katılım sağlayacak kişilerin alışverişten önce kampanyaya katılması gerekmektedir.

ziraat-bankkart-kampanya.jpg

Başvuru kapsamında Bankkart kullanarak yapılan market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üyesi işyerlerinde tek seferde 300 TL ve üzeri tüm alışverişlerde 30 TL toplamda 300 TL Bankkart lira hediye edilecek. Burada dikkat edilmesi gereken nokta işlemlerim Bankkart anlaşması bulunan üye işyerlerinden yapılması ve Bankkart POS cihazı ile işlemlerin gerçekleştirilmesi olmaktadır. Aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılan işlemlerden yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil ediliyor. E-ticaret işlemleri kampanya kapsamında yer almamaktadır.

Başvuru şartlarını sağlayan müşterilerin harcamaları kapsamında Bankkart Liralar anında hesaplarına tanımlanır. Müşteriler kampanya kapsamında en fazla 300 Bankkart lira kazanabilir.

bankkart-kullanim.jpg
Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ile Yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almıyor. Yalnızca asıl kart sahipleri kampanyaya katılım sağlayabilmektedir.

Kartlara yüklenen paralarla birlikte nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira işlemleri ise kampanyaya dahil değildir.

ziraat-para.jpg
Kampanya sürecinde iptal ya da iade edilen işlemler içinde hesapları tanımlanan Bankkart Liraların iadesi alınmaktadır. Müşterinin kumbarasında yeterli Bankkart lira bulunmaması durumunda ödemeler hesap özetine borç olarak yansıtılır.


T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya şartlarının tümünde değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN