Fas'ta DEAŞ operasyonu

Fas'ta DEAŞ operasyonu

Fas'ta terör örgütü DEAŞ'a düzenlenen operasyonda 4 kişilik bir terör hücresinin çökertildiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, istihbarat biriminin "Adli Araştırmalar Genel Müdürlüğü Merkez Ofisi"ne bağlı terör timlerinin Fes kentinde düzenlediği operasyonda 4 kişilik bir hücrenin çökertildiği belirtildi.

Ülkenin orta kesiminde yer alan Fes kentinde, bu ay içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi daha DEAŞ üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Operasyonlarda, DEAŞ'a ait olduğu belirlenen "güvenli ev"de 3 tabanca, 2 av tüfeği, mühimmat, patlayıcı madde yapımında kullanılan kimyasal maddeler, zehirli ilaçlar, yangın söndürme tüpleri ve telsiz telefonlarının ele geçirildiği duyurulmuştu.

RABAT/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN