Fuat Oktay'dan operasyon mesajı: Kimseden izin almayız

Fuat Oktay'dan operasyon mesajı: Kimseden izin almayız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye sınırındaki teröristler temizlenene kadar operasyonlarımız sürecek. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz, kimseden bu konuda izin alamayız, Türkiye kararlıdır." dedi.

Katıldığı bir programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, şehit haberleri ve terörle mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, "Terörle mücadele politikamız değişti biliyorsunuz, artık savunma konumunda değiliz, terörü kendi kaynağında etkisiz hale getiriyoruz" dedi. 

Oktay'ın açıklamalarından satır başları...

KİMSEDEN İZİN ALMAYIZ

Bir hareketlenme görüyoruz. Karşımızda can çekişen bir terör örgütü var. Bunlar içeride darbe aldıkça dışarıda canlandırmaya çalışıyorlar. Türkiye sınırındaki teröristler temizlenene kadar operasyonlarımız sürecek. Türk ve Rus yetkililer Tel Rıfat'taki durumu görüşüyor.Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz, kimseden bu konuda izin alamayız, Türkiye kararlıdır. Bizim adımlarımız her an hazırdır. Saldırılar olduğu andan itibaren anında karadan ve havadan ateş altına alındı ve operasyon başladı.

SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ

Buradan açıkça ilan ediyorum, bu tür saldırılar bizi yıldırmaz, sadece kararlılığımızı artırır. Şehitlik bizim açımızdan bayramdır. Şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her türlü yanında durmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN