Adana ve Maraş'ta kar yağışı: 2 ilçede okullar tatil

Adana ve Maraş'ta kar yağışı: 2 ilçede okullar tatil

Havaların soğumasıyla beraber kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Adana'nın yüksek rakımlı ilçelerinden Tufanbeyli'de ve Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime ara verildi.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde ve Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yoğun kar yağışının getirdiği olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba günü ara verildiği belirtildi.

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "Aşırı yağan kar yağışı nedeniyle Tufanbeyli genelinde okullar 21 Aralık Çarşamba günü bir gün tatil edilmiştir" denildi. Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN