Aile Bakanlığı’ndan personel alım müjdesi! 14 şehirde KPSS’li ve KPSS’siz alım yapılacak! Kadrolar belli oldu

Aile Bakanlığı’ndan personel alım müjdesi! 14 şehirde KPSS’li ve KPSS’siz alım yapılacak! Kadrolar belli oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu kez destek ödemelerinde değil personel alımlarını duyurdu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalışmak isteyenler KPSS'li ve KPSS’siz personel alımlarına başvuruda bulunabilecek. İşte personel başvuru detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda kurum bünyesinde personel alımı yapılacağı belirtildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında yapılacak alımlar için başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi. Bakanlık alımların farklı kadrolarda yapılacağını aktardı.14 farklı şehirde yapılacak alımlar kapsamında detaylarda tek tek açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

PERSONEL BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde personel alımı yapılacağını açıkladı. Alımların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtilirken 14 farklı şehirde personel alımı yapılacak aktarıldı. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için bazı kadrolarda KPSS şartı istenirken bazı kadrolarda KPSS şartının bulunmadığı vurgulandı. KPSS şartı istenmeyen kadrolar kapsamında adayların temizlik görevlisi, yaşlı bakım personeli, işçi gibi farklı kadrolara başvuru yapabileceği aktarıldı.

personel-anlasma.jpg

ŞEHİR VE BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Bakanlık bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında alım yapılacak şehir ve başvuru tarihleri şu şekildedir:

  • Manisa Alaşehir Asitaş Sosyal Tesis İşletmeciliği A.Ş 4 garson alımı yapacağını başvurular içinse son tarihin 14.06.2023 olduğunu açıkladı.
  • İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine 2 temizlik görevlisi alacağını başvurular içinse son tarihin 16.06.2023 olduğunu belirtti.
  • Kocaeli Darıca İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde 1 Sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular içinse son tarihin 12.06.2023 olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN