Akaryakıt fiyatları gece yarısı itibariyle değişiyor! Zam gelmeden depoları fulleyin: Akaryakıt istasyonlarında büyük yoğunluk

Akaryakıt fiyatları gece yarısı itibariyle değişiyor! Zam gelmeden depoları fulleyin: Akaryakıt istasyonlarında büyük yoğunluk

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlı ve indirimli süreç sürücülerin kafasını karıştırıyor. Sürekli olarak gelen indirim ve zam haberleri ile birlikte güncel fiyatlar merak konusu oluyor. Her sabah gözünü açan otomobil sahibi direkt akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Otomobil sahiplerine kısa bir süre önce üzücü haber geldi. Gece yarısı itibariyle fiyatlar yeniden değişiyor. İşte tüm detaylar...

AKARYAKITTA ZAM HABERİ GELDİ

Ülkemizde sürekli olarak dalgalanan akaryakıt fiyatlarında yeniden değişiklikler gündemde yer alıyor. Otomobil sahiplerini üzen haber kısa bir süre önce duyuruldu. Kur farkı ve brent petrol varil fiyatı ile birlikte değişen akaryakıt fiyatları petrol fiyatlarının dalgalanması ile birlikte sürekli olarak değişiklik gösteriyor.

Son günlerde gelen indirim haberi üzerine bu kez zam geliyor. Gece yarısı itibariyle gelecek olan zammı duyan sürücüler soluğu akaryakıt istasyonlarında alıyor. Akaryakıt istasyonlarında yaşanan yoğunluk ile birlikte vatandaş zam öncesinde depoyu fullemeyi hedefliyor.

petrol-station-2-shutterstock-556305637.jpg

GECE YARISI OTOGAZA ZAM

Akaryakıt tarafından beklenen yeni zammın otogaza (LPG) gelmesi bekleniyor. Gece yarısından itibaren geçerli olacak zammın döviz kurunda yaşanan makas aralığından kaynaklı olduğu dikkat çekiyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçim ve Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte piyasalar arasındaki kur farkının daha fazla açıldığı tahmin ediliyor. Gece yarısı itibariyle otogaz (LPG) fiyatlarında ortalama 30 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtildi.

motorin-ne-kadar-oldu-12-ocak-nwq8-cover.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYAT LİSTESİ

İstanbul benzin litre fiyatı19.01 TL
İstanbul motorin litre fiyatı (Mazot) 22.04 TL
İstanbul LPG litre fiyatı (Otogaz) 11.75 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYAT LİSTESİ

Ankara benzin litre fiyatı 19.10 TL
Ankara motorin litre fiyatı (Mazot) 22.12 TL
Ankara LPG litre fiyatı (Otogaz) 11.97 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT VE OTOGAZ FİYAT LİSTESİ

İzmir benzin litre fiyatı 19.12 TL
İzmir motorin litre fiyatı (Mazot) 22.13 TL
İzmir LPG litre fiyatı (Otogaz) 11.69 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN