Akaryakıt Fiyatlarında İbre Aşağı Çakıldı! İşte Motorin, Benzin Ve LPG'ye Yapılan Dev İndirim Sonrası Güncel Akaryakıt Fiyatlar

Akaryakıt Fiyatlarında İbre Aşağı Çakıldı! İşte Motorin, Benzin Ve LPG'ye Yapılan Dev İndirim Sonrası Güncel Akaryakıt Fiyatlar

Brent petrol fiyatlarının 100 doların altına düşmesiyle gözler akaryakıt fiyatlarına döndü. Son zamanlarda motorin, petrol ve LPG'ye yapılan zamlardan dolayı araç sürücüleri ve toplu taşıma ücretleri de etkilenmeye başladı. Milyonları tepeden tırnağa etkileyen akaryakıt zamlarında ibre tersine döndü ve indirime gidildi. İşte herkesin merakla beklediği motorin, benzin ve LPG'ye yapılan dev indirim ve güncel akaryakıt fiyatları.

Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle akaryakıt başta olmak üzere çok sayıda sektör etkilenmeye başladı. Motorinin litre fiyatı geçtiğimiz ay 24 lirayı buldu. Savaş ortamının görüşmeler sonucu yumuşamasıyla beraber brent petrol fiyatları da 100 doların altına düştü. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün motorin, benzin ve LPG'ye yansımasını bekleyen sürücülere müjdeli haber geldi. 12 Nisan Salı gününe indirimli olarak giren Motorinin litresi 21,22 TL'ye düştü. İşte herkesin merakla beklediği akaryakıt indirimi sonrası 12 Nisan 2022 Güncel Motorin, benzin ve LPG fiyat listesi.

petrol.jpg

BRENT PETROL FİYATLARI 99 DOLARA DÜŞTÜ

Brent petrol fiyatlarında yaşanan iniş-çıkışlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye başladı. Petrolün varil fiyatı 12 Nisan 2022 tarihinde yüzde 1,8 düşüşle 99 dolardan giriş yaptı. Petrol fiyatlarının düşmesiyle motorin ve benzin fiyat listesi de tekrar güncellendi. Dün gece motorinde yaşanan 1,04 liralık indirim sonrası motorin ve benzin 12 Nisan 2022 Salı gününe indirimli olarak girdi. Pompa fiyatlarına yansıyan indirim sonucunda Motorin ve benzinin litre fiyat 21 liraya kadar düştü. İşte İzmir, İstanbul ve Ankara akaryakıt fiyatları.

benzin.jpg

MOTORİN VE BENZİN NİSAN AYINA DEV İNDİRİMLE GİRDİ

TÜİK verilerine göre Mart ayında motorinin litre fiyatı 32.67 olurken ardından 24.41 artışla motorini benzin takip etti. Rusya'nın yaptırımları sonucu Avrupa başta olmak üzere Türkiye'de de akaryakıtta ciddi artışlar yaşandı. Rusya'nın yapıcı görüşmeleri kabul etmesiyle petrol fiyatları gerilemeye başladı. Yaşanan gerilemenin ise akaryakıt fiyatlarına yansıması merakla beklenirken, müjdeli haber dün gece geldi. 12 Nisan 2022 Salı itibariyle motorine yapılan 1,04 TL'lik indirim sonrası motorinin litre fiyatı İstanbul 20.23 TL, Ankara motorin litre fiyatı 20,33 TL, İzmir'de 21.27 TL. Benzinin litre fiyatları ise İstanbul'da 19 TL, Ankara'da 19.08 TL, İzmir'de ise 19.80 TL oldu. LPG fiyatları ise İstanbul, İzmir ve Ankara'da 11 lirada kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN