Yastık Altında Dolar Ve Altını Olanlar Hiperenflasyon Kapıda! İşte Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den Korkutan Dolar Ve Altın Yorumu

Yastık Altında Dolar Ve Altını Olanlar Hiperenflasyon Kapıda! İşte Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den Korkutan Dolar Ve Altın Yorumu

'Dolar yükselecek mi? Dolar ne zaman satmalıyım? gibi sorular yatırımcı için merak konusu olurken, ekonomistler ve uzmanlardan da döviz kuruna yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sosyal medya kanalı üzerinden enflasyon ve döviz kuruna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer de dolarla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren o açıklama.

Son zamanlarda dolar ve altın üzerinde isabetli açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasası Uzmanı Selçuk Geçer, Youtube kanalı üzerinden yaptığı son yayınında dolarla ilgili herkesi şoke eden bir değerlendirmede bulundu. Geçer, Türkiye'deki enflasyona değinerek dolar kuruna ilişkin ilginç bir açıklama yaptı. İşte küçük büyük tüm yatırımcıları yakından ilgilendiren o kritik dolar yorumu.

hiper.jpg

"TÜRKİYE ŞU AN HİPERENFLASYONUN EŞİĞİNDE"

Youtube kanalı üzerinden Türkiye ekonomisi üzerine değerlendiremeler yapan Para ve Altın Uzmanı Selçuk Geçer, hiperenflasyon üzerinde dikkat çeken bir yorumda bulundu. Enflasyon rakamlarının kuşkulu olduğunu ifade eden Geçer, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yanlış veriler yayınladığı söyledi. Geçer, TÜİK'in gıda ve enerjinin ağırlığını azalttığını belirterek, her geçen gün Türkiye'nin daha da fakirleştiğinin altını çizdi. Geçer, hiperenflasyona dikkat çekerek, "Kuşkulu enflasyon rakamları yüzünden her geçen gün daha fakirleşiyoruz. Sadece bu ay değil geçtiğimiz yıl da yanlış verilerden dolayı fakirleştik. TÜİK'in sepeti ve ağırlıkları yanlış. Gıdanın enerjinin ağırlığı azaltıyor. Türkiye, şu an hiperenflasyonun eşiğinde" dedi.

altin1.jpg

DOLAR GÜNE 15 SEVİYELERİNİ ZORLAYARAK GİRDİ

Dolar 11 Nisan Pazartesi gününe 14,69 TL ile giriş yaparak haftanın ilk günü 15 seviyelerini zorlamaya başladı. Dolara yatırım yapan yatırımcı ise dolar kurunda yaşanan bu ani çıkışlardan dolayı tedirgin olmaya başladı. Dolar kuruna ilişkin yaptığı isabetli yorumlardan dolayı dikkat çeken Para Piyasası Uzmanı Selçuk Geçer, yine herkesi korkutan bir açıklamada bulundu.

"DOLAR ASLINDA ŞU AN 22 LİRA"

Youtube kanalından dolar hakkında yeni sınırlar veren Geçer, doların aslında 22 lira bantlarında olduğunu iddia etti. Maliyetlere dikkat çeken Geçer, "Dolar 15 seviyesine geldi. Döviz 15,40 olsa ne olur 15 olsa ne olur. Arada sadece 40 kuruş var. Biz piyasada 14 -15 dolar görürken maliyetler içerisinde dolar 22-23 lira" diye konuştu

GEÇER, HÜKÜMETE SESLENDİ

AK Parti hükümetinin devlet politikasını da eleştiren Geçer, "Neden emekline EYT'line neden ikinci sınıf muamelesi yapıyorsun. Neden işçine düşük standartlı insan muamelesi yapıyorsun. Neden çiftçine cahil insan muamelesi yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN