Altın Ve Doları Olanlar Çöküş Tarihi Yakın! İşte İslam Memiş'ten Altın İçin Ters Köşe Uyarısı

Altın Ve Doları Olanlar Çöküş Tarihi Yakın! İşte İslam Memiş'ten Altın İçin Ters Köşe Uyarısı

Youtube kanalı üzerinde altınla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Altın Ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için çöküş tarihini açıkladı. Memiş, altın al-sat yapacaklar için hüplet ve gümlet dönemi olarak iki tarihe dikkat çekti. İşte Memiş'ten elinde altın ve doları olanlar için önemli uyarılar.

Son dönemlerde yaptığı piyasa açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Altın Uzmanı İslam Memiş, altın alacak ve satacaklar için iki tarih verdi. Mayıs ve Haziran ayına dikkat çeken Memiş, Mayıs ayı için 'hüplet', Haziran ayı içinse 'Gümlet' terimlerini kullandı. Altın ve dolarda yaşanan iniş- çıkışlar sonucunda yatırımcı için değerlendirmeler yapan Memiş'in bu açıklamaları çok konuşulacak. İşte altın ve dolarda yaşanacak çöküş tarihi.

islam-memis-in-yorumu-dolari-olanlari-costurdu-sevincten-cildirtti-dolar-18-tl-oluyor-8693.jpg

MEMİŞ'TEN ALTIN İÇİN 'HÜPLET VE GÜMLET' DÖNEMİ TARİHİ

12 Nisan 2022 Salı gününe 925 TL ile giriş yapan gram altını 14,71 lira ile dolar takip etti. Altın ve Para piyasasında yaşanan durgunluğun yerini yükseliş aldı. Ve altın ve dolar hızla yükselmeye başladı. Tüm bunlar yaşanırken yatırımcı da elindeki altın ve doları değerlendirmek için derin bir araştırmaya başladı. Son zamanlarda en çok arananlar arasında Gram altın yükselecek mi? Dolar düşecek mi? Altın ve dolar satmak için en uygun zaman ne? gibi sorular yer aldı. Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş ise bugün yayınladığı köşe yazısında dolar ve altın al-sat yapacaklar için 2 aylık bir kronoloji yayınladı. Mayıs ve Haziran ayına dikkat çeken Memiş, Mayıs ayı için hüplet, Haziran ayı içinse gümlet değerlendirmesine bulundu.

altin1.jpg

NİSAN AYI MAYIS'A HAZIRLIK DÖNEMİ

Memiş, Nisan ayının Mayıs ayına hazırlık dönemi olduğunu vurgulayarak "Mayıs ayında dışarıya odaklanacağımız, dış etkenlerden olumsuz yönde etkileneceğimiz, küresel fırtına ile beraber kısa vadeli bocalayabileceğimizi belirtmek isterim. Ancak size iç gelişmeler ile ilgili düşüncemi belirtmemiştim. Mayıs-Haziran fırtınası, beraberinde yeni fırsatlar da sunabilir" dedi.

altin.jpg

"DOLAR KURU MAYIS'TA 15,50 SEVİYELERİNDE OLACAK"

Dolar kurunun Mayıs ayında 15-15,50 lira aralığında öngördüğünü ifade eden Memiş, gram altın için 960-980 lira aralığı, gümüş gramın ise 12-12,50 lira aralığında olacağını söyledi. Bunları gören yatırımcının panik yapmamasını vurgulayan Memiş, yaşanılan yükselmenin yanıltıcı olacağını belirterek, ters dönüşe hazırlıklı olunmasını söyledi.

dolaraltin.jpg

"FİYATLARI YÜKSELTİP TERS KÖŞE YAPACAKLAR"

Dünya liderlerinin Türkiye ziyareti için sıcak para akışı değerlendirmesinde bulunan Memiş, piyasada canlı ve sıcak nakit para salınacağını iddia etti. Erken seçime dikkat çeken Memiş, önce fiyatları yükseltip sonra ters köşe yapacaklarını ifade etti. Memiş, çöküş ifadesi kullanarak, "Bu tarihi not alın ki, Haziran’da ters köşe olanlara tekrar hatırlatalım. Kuralları her zaman oynatan koyar. Bunu unutmamanız ve gümleyenlerden olmamanız dileğiyle" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN