Bu Bankaların Emekli Promosyonu Emekli Maaşından Yüksek! İşte Bankaların 2022 Emekli Promosyon Kampanyaları

Bu Bankaların Emekli Promosyonu Emekli Maaşından Yüksek! İşte Bankaların 2022 Emekli Promosyon Kampanyaları

Emekli ve Memur maaşlarına Temmuz ayında yapılacak zam tutarının netleşmeye başlamasıyla bankalarda emekli maaş promosyonlarını yayınlamaya başladı. Emeklilere bankalarında kalma şartı sunan bankaların emekli promosyonları ise yüz güldüren cinsten. İşte Yapı Kredi, Ak Bank, ING Bank, Deniz Bank 2022 emekli maaşı promosyon tutarları.

'Hangi banka ne kadar emekli promosyonu verecek? Banka emekli promosyon tutarları açıklandı mı?' gibi sorular son zamanlarda en çok arananlar arasında. Emekli maaşı zamları netleşmeye başlanırken, bankalarda kendi promosyonlarını tek tek açıklamaya başladı. İŞKUR ile anlaşma yapan Yapı Kredi ve ING bankası ise 3 yıl şartı ile emekli promosyon tutarını açıkladı. İşte bankaların emekli maaşına yönelik netleştirdiği emekli promosyon tutarları.

emeklip.jpg

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞLARI ENFLASYOAN GÖRE AYARLANACAK

Milyonlarca kişinin beklediği bayram ikramiyesi tutarı merak konusu olurken, emekli bayram ikramiyesinin bayramdan 1 gün önce hesaplara yatacağı öngörülüyor. Enflasyona göre ayarlanacak emekli zammı ise Temmuz ayında yapılacak. Emekli ve memur maaşlarında rakamlar yavaş yavaş netleşmeye başlarken, bankalarda emekli maaşlarına kendine çekmek için sıraya girdi. İŞKUR ile anlaşma yapan bankaların emekli promosyonları 2 bin TL'den başlıyor.

para.jpg

BANKALAR EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN YARIŞ GİRDİ

Emekli maaşları için birbirleriyle yarışa giren bankalar cazip promosyon imkanları sunmaya devam ediyor. 2022 yılı emekli maaşı için koşulsuz nakit promosyon imkanı sunan bankalar, enflasyon oranına göre nakit işlemler sunmakta.

paralar.jpg

2 BİN TL'DEN BAŞLAYAN NAKİT PROMOSYON KAMPANYASI

Bankalar arasında Yapı Kredi ve ING bankası gibi bankalar da emekli promosyonlarını yayınladı. Yapı Kredi uygulayacağı emekli promosyon kampanyasını 3 yıl şartı ile yayınladı. Kampanyaya göre emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi'den alacak olan emekliler 2750 TL'ye varan nakit promosyon fırsatlarından yararlanabiliyor. Banka, Ramazan bayramı öncesi de emeklilere nakit promosyon fırsatları sunuyor. Bir diğer banka olan ING Türkiye Bankası ise emekli maaşını kendi bankalarına taşıyan emekliler için cazip bir promosyon uygulaması getirdi. Emekli maaşını ING'ye taşıyanlara koşulsuz 2750 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunuyor.

NET GELİRE GÖRE YÜKSELEN PROMOSYON

Son emekli maaşı taşıma tarihi 31 Mayıs olan Ak Bank ise geliri 1.500 liraya tutarında olanlara 500 lira promosyon ve 1.350 lira ek promosyon, 1.500–2 500 lira arasında olanlara 625 lira promosyon ve 1.675 lira ek promosyon, 2.500 lira ve üzeri net geliri olanlara ise 750 lira promosyon ve 2.000 lira ek promosyon imkanı sunuyor. Ak Bank, emekli maaşı yatmadan Maaş 2 gün önce de faizsiz para çekme imkanı veriyor. Otomatik ödeme talimatı verenlere 1.425, 1.600, 1.750 lira veren Deniz Bank ise net gelirine göre 675, 850, 1.000 TL ödüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN