Emekli Bayram İkramiyesi Hesabı Tamam! İşte 2022 Yılı Bayram İkramiyesinin Ödeneceği Tarih

Emekli Bayram İkramiyesi Hesabı Tamam! İşte 2022 Yılı Bayram İkramiyesinin Ödeneceği Tarih

Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? gibi soruların cevabı en çok merak edilenler arasında. Her yıl Ramazan ve Kurban bayramında ödenecek olan bayram ikramiyesinde artık sona gelindi. İşte milyonlarca kişinin beklediği emekli bayram ikramiyesi tutarı ve ödeneme tarihi...

Milyonlarca vatandaş bayramda alacakları emekli ikramiyesi tutarını merak ederken, kulislerden gelen bilgiye göre emekli bayram ikramiyesi rakamları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bayram ikramiyesiyle ilgili en çok sorulanlar arasında 'Emekli bayram ikramiyesi kaç TL? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi tutarı belli oldu mu? gibi sorular ilk sıralarda yer almakta. Başta emekliler olmak üzere, şehit yakınları, gaziler, yetim ve dul aylığı alanlara müjdeli haber geldi. İşte milyonların beklediği 2022 yılı emekli bayram ikramiyesi tutarı.

emek.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ TUTARI NETLEŞMEYE BAŞLADI

2018 yılından beri her yıl Ramazan ve Kurban bayramında ödenen emekli bayram ikramiyesi tutarı netleşmeye başladı. Ramazan bayramından 1 gün önce yatacak olan emekli bayram ikramiyesi 1 Mayıs'ta hesaplara yatacak. 2021 yılında 1100 lira olarak hesaplara geçen Bayram ikramiyesi tutarının bu iki bayram arasında 3 bin lirayı bulacağı konuşulanlar arasında.

BAYRAM İKRAMİYESİ 3 BİN TL'Yİ BULABİLİR

Son yılların en yüksek enflasyonu ile karşı karşıya kalan vatandaş da emekli bayram ikramiyesi tutarını da merak eder duruma geldi. Bayram ikramiyesinin enflasyona göre hesaplaşacağı yönünde görüşler hakim olurken, hükümete yakın isimlerden gelen iddialara göre 1500 lira ile 1750 liraya yükselmesi öngörülüyor. Bir diğer kulis bilgisine göre emekli bayram ikramiyesi asgari ücrete yapılan zam kadar olacağı yönünde. Fakat hükümet tarafından henüz zamla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

paralar.jpg

TEMMUZ AYINDA MEMUR VE EMEKLİYE ZAM

Son yapılan zamlardan sonra 2022 yılı için belirlenen 4250 liralık asgari ücret zammı da ceplerde buharlaşmaya başladı. Emekli ikramiyesi tutarı merak konusu olurken, Temmuz ayında memur ve emekli zammı da en çok merak edilenler arasına girdi. Hükümet tarafından yapılan son açıklamaya göre memur ve emekli zamlarının Temmuz ayında kesin olarak yükseleceği belirtildi. Asgari ücret ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) içinde düzenlemeler geleceği açıklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN