Akaryakıtta büyük indirim yolda! O tarihten itibaren fiyatlar düşecek… İşte akaryakıttaki son gelişme

Akaryakıtta büyük indirim yolda! O tarihten itibaren fiyatlar düşecek… İşte akaryakıttaki son gelişme

İsrail-Hamas arasında yaşanan çatışmalar sonucunda hem borsada hem de akaryakıt fiyatlarında değişiklikler gözlemlendi. Son olarak ise akaryakıtta büyük bir indirimin yolda olduğu açıklandı! O tarihten itibaren fiyatlar düşecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle brent petrolde varil fiyatı 96 dolara kadar yükselmişti. Brent petrolün bu kadar yükselmesi doğal olarak akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Şimdi ise akaryakıtta büyük bir indirimin söz konusu olduğu açıklandı. İşte detaylar…

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLENİYOR

Ortadoğu’daki çatışma nedeniyle brent petrol fiyatları arttı ve bu artış akaryakıt fiyatlarına zam gelmesine neden oldu. Daha sonra brent petrol fiyatlarında bir düşüş meydana gelerek 86 dolar seviyesi görüldü.

Petrol fiyatlarındaki geri çekilme sonrası akaryakıta büyük bir indirim göründü. 31 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 57 kuruş ucuzlayacak.

2021/10/13/benzin.jpg

MOTORİNİN LİTRESİ DÜŞÜYOR

Yeni fiyatlandırmalardan sonra motorinin litresi İstanbul'da 38 lira 4 kuruşa, Ankara'da 38 lira 63 kuruşa, İzmir'de ise 38 lira 80 kuruşa inecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN