Akın Gürlek’in evinin önünde 2 kişi gözaltına alındı

Akın Gürlek’in evinin önünde 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in evinin önünde şüpheli hareketlerde bulunan 2 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlıların daha önceki suç kayıtları olduğu, terör örgütü bağlantısı bulunmadığı belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in evinin önünde şüpheli hareketlerde bulunan 2 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün gece yarısı saat 00.00 sıralarında, motosikletle evin önüne gelen şüpheliler T.Ç. (22) ve M.E.K. (22), görevli koruma polislerine “Savcı geldi mi? Savcı ne zaman gelir?” gibi sorular yönelttikten sonra bölgeden ayrıldı.

Şüphelilerin yaklaşık 15 dakika sonra aynı adrese tekrar gelmeleri üzerine polis ekipleri zanlıları şüpheli davranışları nedeniyle gözaltına aldı. T.Ç.’nin 2, M.E.K.’nin ise 1 suç kaydı bulunduğu, herhangi bir terör örgütüyle bağlantılarının olmadığı öğrenildi.

Zanlıların İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN