Akşener il başkanlarıyla toplantısı sona erdi

Akşener il başkanlarıyla toplantısı sona erdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı ile ortak Cumhurbaşkanı aday konusunda anlaşmazlık yaşaması sebebiyle Altılı Masayı dağıtmasının ardından Genel İdare Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantının ardından, Ankara'da bir otelde partisinin il başkanları ile bir araya geldi. Toplantının ardından Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'dan ayrıldı. Akşener Genel İdare Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantının ardından, Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda partisinin il başkanları ile bir araya geldi.

Akşener, il başkanları tarafından alkışlarla karşılandı. İl başkanları ile yapılan toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Akşener’in çağrısıyla Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanları toplantısı sona erdi. Akşener, toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN