Ankara Büyükşehir'den dev hizmet! Kimliğini gösterene Ramazan alışverişi belediyeden... Mansur Başkan duyurdu

Ankara Büyükşehir'den dev hizmet! Kimliğini gösterene Ramazan alışverişi belediyeden... Mansur Başkan duyurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alan vatandaşlara Ramazan desteği de sağlandı. Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla hayata geçen sosyal yardıma ek olarak Ramazan ödemesi de yapıldı. Başkent Kart'ı kullanan çok sayıda vatandaşın kartın 500 lira yüklendi. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe devam ediyor. Ramazan ayıyla beraber ABB, bu kez sosyal yardım paketine ek Ramazan yardımı da ekledi. Başkent Kartı ile sosyal yardım alan vatandaşlara Ramazan ödemesi de yapılacak. 500 liralık Ramazan destek parası veren Ankara Belediyesi toplamda Başkent Kart'larına 99 milyon 587 bin 500 liralık ödeme yaptı.

ankara.jpg

ANKARA BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİĞE DEVAM EDİYOR

Mansur Yavaş talimatıyla başlayan yardıma muhtaç kişilere verilen sosyal yarıma bu kez Ramazan desteği de sağlandı. Belediye tarafından 199 bin 175 aileye toplamda 99 milyon 587 bin 500 TL’lik Ramazan destek ödemesi yapıldı.

ramazan-001.jpg

MANSUR YAVAŞ'TAN RAMAZAN DESTEĞİ

Ankara Belediyesi, Ramazan ayında da sosyal yardımlarına devam etti. Çok sayıda yardıma muhtaç aileye elini uzatan Mansur Yavaş, sosyal yardım sağladığı binlerce aileye Ramazan ayı içinde 500 liralık para desteği verdi. Temel gıda ihtiyaçlarının olduğu yardım paketinde her şey var.

mansuryavas.jpg

ALIŞVERİŞLERİNİ İSTEDİKLERİ GİBİ YAPABİLİRLER

ABB'nin yaptığı destek sonucunda sosyal yardım alan 99 bin 175 ailenin Başkent Kartı’na 500’er TL’den toplamda 99 milyon 587 bin 500 TL’lik ödeme yapıldı. Aileler istedikleri şekilde alışverişlerini yapabilecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN