Ankara yine felaketi yaşayacak! Tüm Ankara kırmızıya boyandı: Ekipler teyakkuza geçti

Ankara yine felaketi yaşayacak! Tüm Ankara kırmızıya boyandı: Ekipler teyakkuza geçti

Ankaralılar 11 Haziran Pazar günü yine felaketi yaşayacak. Sağanak yağışların yeniden başlayacağı belirtilirken tüm Ankara için kırmızı alarm verildi. Pazar günü görülecek sağanak yağışlara karşı vatandaşlar tek tek uyarılırken dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Ankara valiliği kırmızı alarm verdi. Şehir genelinde görülecek yağışlar için uyarılar peş peşe gelirken merkez ilçeler ile birlikte güney ve doğu kesimlerde sağanak yağışların sel ve su baskınına neden olabileceği belirtildi. Vatandaşların görülebilecek yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği aktarıldı.


ANKARA İÇİN KIRMIZI ALARM VERİLDİ


Ankara valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında kent merkezi ile birlikte güney ve doğu kesimlerde görülecek sağanak yağışlar için uyarılar peş peşe geldi. Sağanak yağışların sel ve su baskınına neden olabileceği aktarılırken valiliğin Twitter hesabından açıklamalar peş peşe geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan analiz kapsamında Ankara'da yağışların etkili olacağı aktarılırken Valilik tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

yagislar.jpg

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü analiz ve tahmin merkezinden alınan son verilere göre; 11 Haziran 2023 Pazar günü ilimizin merkez ilçeleri ile güney ve doğusunda yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir"

Ankaralılar dikkat! Başkent için yine uyarı verildi. Sağanak geri dönüyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN