Ankaralılar ete doyacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi müjdeyi verdi! O noktalardan satış yapılacak

Ankaralılar ete doyacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi müjdeyi verdi! O noktalardan satış yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi tüm Ankaralıyı sevindiren açıklamayı yaptı.Ramazan ayı boyunca indirimde et ve kıyma dağıtımı yapılacağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi dağıtım için o noktaları belirledi. İşte ücretsiz et fırsatı…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca indirimli et ve kıyma dağıtımı yapılacağını duyurdu. Hem kredi kartları ile hem de Başkent kart ile yapılabilecek alışverişlerin altını çizen Ankara Büyükşehir Belediyesi, indirimli et ve kıyma satılacak noktaları da belirledi. İşte ücretsiz et fırsatı…

ANKARALILAR ETE DOYUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca Başkent marketlerde indirimli et, kıyma ve sucuk satılacağını açıkladı. ABB'den yapılan yazılı açıklamada Ankara'daki üreticilerden temin edilen et ürünlerinin 11 Mart Pazartesi günü itibariyle başlayan kampanya ramazan sonuna kadar devam edecek. Ürünlerin Başkent Market şubelerinde satılacağı aktarıldı.

kirmizi-et-4.jpg

GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market şubelerinde, saat 10.00-17.00 aralığında kıymanın fiyatı 369 TL'den satılırken kuşbaşı 379 TL dana sucuk ise 309 TL'den satışa çıkarılacak. Alışverişlerde Başkent kart ve kredi kartı kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN