Araç sahiplerine müjde! Petrol Ofisi'nden dev indirim! Kuyruk oluşacak

Araç sahiplerine müjde! Petrol Ofisi'nden dev indirim! Kuyruk oluşacak

Petrol Ofisi'den dev indirim! 800 liralık indirim müjdesini veren Petrol Ofisi son tarihi de açıkladı. Müjdeyi duyan vatandaş petrol ofisine akın edecek. Şartlar ise haberimizde.

Kendi sitesinden 800 liralık indirim kampanyası duyuran Türkiye'nin en büyük akaryakıt şirketi Petrol Ofisi, müşterilerine müjdeli haberi verdi. Goodyear kampanyası kapsamında 800 liralık indirim haberini veren Petrol Ofisi, şartları da açıkladı.

PETROL OFİSİ'NDEN 800 LİRALIK İNDİRİM

Aracı olanlar Petrol Ofisi'nden dev kampanya geldi. Goodyear kampanyasını duyuran Petrol Ofisi, Goodyear marka araba lastiklerinde 800 liraya kadar indirim yapılacağını açıkladı.

petrolofisi.jpg

1 KEREYE MAHSUS KATILIM SAĞLANABİLECEK

Yaz ve 4 mevsim otomobil lastikleri için geçerli olan 800 TL’lik indirim kampanyası 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya sadece bir kere katılabilecek.

İşte o açıklama

kampanya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN