Atatürk'e derdini anlatan vatandaşın torunu bakın kim çıktı! Özgür Özel ilk kez açıkladı

Atatürk'e derdini anlatan vatandaşın torunu bakın kim çıktı! Özgür Özel ilk kez açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, o fotoğraf hakkında ilk kez açıklamada bulundu. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı fotoğrafta, bir vatandaşın derdini dinlediği görülüyor. İşte o vatandaşın torunu bakın kim çıktı? İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yerel seçimlerin ardından büyük bir başarıya ulaşan Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, o fotoğraf hakkında ilk kez konuştu. Ülkenin kuruluş yıllarında çekilen o fotoğraftaki detay bakın neymiş?

İLK KEZ AÇIKLADI!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yer aldığı görüntüler hakkında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ilk kez açıkladı. Türkiye'nin kuruluş döneminden çekilen görüntülerde, Atatürk'ün bir vatandaşın derdini dinlediği anlaşılıyor.

mehmet-erdem-ural-kimdir.webp

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yıllar önce kaydedilen bu görüntüdeki yaşlı adamın torununun kimliğini açıkladı. Atatürk'ün dinlediği şarkılar vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, Tokat Turhal Belediye Başkanı olarak seçildiğini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN