Babacan, 'Mezuniyetime geri döndüm' diyerek o görüntüleri paylaştı

Geçen hafta KARAR TV'de katıldığı programda, TED Ankara Koleji öğrenciliği yıllarına ait konuşmayı izleyen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, o görüntüleri, "Mezuniyetime geri döndüm" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, lise eğitimini Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Koleji'nde 1985 yılında tamamladı.

Bölümünü birinci bitiren Babacan, mezuniyet töreninde bir konuşma yaptı. Kamuoyunda ilk kez KARAR TV'de yayınlanan Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sunduğu Bi' Karar Ver programında yayınlanan görüntüleri izleyen Babacan, "Lise mezuniyetine göre baya steril bir konuşma yapmışım. Her iki konuşma metinini de okul yönetimi benden istedi ve onayladı. Düşününce o dönemdeki TED yönetimi benim öyle bir konuşma yapmamda mahsur görmemiş. 'Böyle bir şey olmaz' diyebilirlerdi ama o gün demek ki özgürlükçü bakış açısı varmış." dedi.

"MEZUNİYETİME GERİ DÖNDÜM"

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, lise mezuniyet konuşmasını bu kez Twitter hesabından paylaştı. Babacan, paylaşımına, "Dün Yıldıray Oğur ve Elif Çakır vesilesiyle üniversite mezuniyetime geri döndüm :)" notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN