Bakan Nebati'den ilginç benzetme: 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak

Bakan Nebati'den ilginç benzetme: 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna son 8 gün kala, hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı seçim için çalışmaları artırdı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün Mersin'de AK Parti Tarsus İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı.

Güçlü Türkiye'yi inşa edeceklerini söyleyen Nebati, "Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak. Türkiye Yüzyılı'nı biz yazmaya devam edeceğiz. 21 yıldır nasıl yazdıysak inşallah önümüzdeki 5 yıl da yazmış olacağız" dedi.

'SEN MİLLİYETÇİ KEMAL MİSİN KÜRT KEMAL MİSİN?'

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan Bakan Nebati, şunları söyledi:

"Onlar farklı illerde, farklı söylemlerde bulunup istedikleri amaca ulaşamayınca aniden milliyetçi oluyorlar. Ya arkadaş sen nesin? Hacı Kemal misin, milliyetçi Kemal misin, Kürt Kemal misin, ne Kemal'sin? Bir insanın duruşu olur. Duruş karakterini gösterir, karakterin nedir? Senin gücünü gösterir. Peki kardeşim sen nasıl yaparsın? 14 Mayıs'tan önce başkasın, 14 Mayıs'tan sonra aniden milliyetçi kesildin. Borsalar düşer kalkar ama spekülasyon yapanları, yanlış iş yapanları zaten biz izliyoruz. Ne yaptı? Hemen oraya salladı. Baktı oradan bir şey çıkmıyor ilk yaptığı şey 14 Mayıs'tan sonra hangi elini nasıl vuracağını göstermek için koluna da iplik sararak masaya vurdu. Masaya neden vuruyorsun? Sen teröristin kafasına vurabiliyor musun, teröriste terörist diyebiliyor musun? Diyemez. Ne öğrettilerse o."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN