Bayrama sayılı günler kala netleşti! Büyükbaş ve küçükbaş fiyatları açıklandı:4.950 TL’den…

Bayrama sayılı günler kala netleşti! Büyükbaş ve küçükbaş fiyatları açıklandı:4.950 TL’den…

Haziran ayı ile birlikte milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı hazırlıklarını hızlandırdı. Bayram için sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da belli oldu. İşte 2023 kurbanlık fiyatları…

2023 yılı Ramazan Bayramı'nı geride bırakırken vatandaşlar şimdi de kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladı. Türkiye'de yüzlerce şubesi bulunan market zinciri CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Küçükbaş ve büyükbaş olarak katalogda yer alan fiyatlar vatandaşların dikkatinde yer alıyor. İşte 2023 kurbanlık fiyatları…

KURBANLIK FİYATLARI BELLİ OLDU

CarrefourSA Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatlarını açıkladı. Kurban bayramına sayılı günler kala araştırmalar devam ederken sakatat dahi 12 ila 15 kilogramlık kıvırcık koç kurban paketi 5.950 TL'den satılırken 16 ila 19 kilogramlık kıvırcık koç kurban paketi 6.950 TL'den satılıyor. Bunun yanı sıra 20 ile 23 kilogramlık büyükbaş yani 1/7 hisseli kurban paketi ise 9.490 TL'den satışa sunulmaktadır.

kurbanlik-carrefoursa.jpg
Kurban paketini bayramın 4 gününde teslim almak isteyen vatandaşların 20 ila 23 kilogramlık büyükbaş 1/7 hisse kurban paketi için özel fiyatlardan yararlanabileceği aktarıldı. Bayramın 4 gününde teslim alınacak büyükbaş 1/7 hisse paketi için belirlenen satış fiyatı ise 8.990 TL olarak belirtildi. Kurban bayramında %100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için CarrefourSA 4 farklı seçenek oluşturdu.

BAĞIŞ PAKETİ AÇIKLANDI

Kurban bayramında bağış yapmak isteyen vatandaşlar da fiyat araştırması yapmaya devam ediyor. CarrefourSA anlaşmalı kurumlarla bağışçılar adına kurbanlık teslimi yapmaktadır. Bu kapsamda CarrefourSA'nın anlaşmasının bulunduğu kurumlar şu şekildedir:

  • Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği,
  • Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği,
  • Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği,
  • Kızılay,
  • İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı,
  • Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı
  • Kanserli Çocuklara Umut Vakfı

kurbanlik.jpg

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar belirtilen kurumlardan birine CarrefourSA üzerinden bağışta bulunabilecek. CarrefourSA tarafından belirlenen bağış paketi fiyat listesi şu şekildedir:

  • Sakatat dahil 12-15 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 4.950 TL,
  • Sakatat dahil 16-19 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Bağış Paketi 5.950 TL,
  • Sakatat dahil 20-23 kilogramlık Büyükbaş 1/7 Hisse Kurban Bağış Paketi ise 8.490 TL.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN