Böylesi ne görüldü duyuldu! Kadın görünce hastanelik oluyor... Kapısını, penceresini kapattı nedeni ise...

Böylesi ne görüldü duyuldu! Kadın görünce hastanelik oluyor... Kapısını, penceresini kapattı nedeni ise...

Dünyanın farklı bölgelerinde farklı tür insanlar bir arada yaşamakta. Her bölge insanının farklı özellikleri olurken gelen son görüntüler tüm dünyanı şoke etmiş durumda. Doğu Afrika ülkesi Ruanda'da yaşayan 71 yaşındaki Callitxe Nzamwita adlı bir adam kadın görünce hastanelik oluyor. Böylesi ne görüldü duyuldu! Gördüğü gibi kapısını penceresini kapatıyor. Nedenini duyunca şok geçireceksiniz!

Doğu Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan 71 yaşındaki Callitxe Nzamwita adındaki bir adamın yaşadığı travma herkesi şoke etti. Tüm dünya bu adamı konuşuyor. Böylesi ne görüldü duyuldu! Kadın görünce hastanelik oluyor. Nedenini duyunca ise şok göreceksiniz. Gördüğü gibi hastaneye koşuyor. İşte detaylar haberimizde...

BÖYLESİNİ İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ! KADIN GÖRÜNCE HASTANELİK OLDU

71 yıldır kadınlardan kaçıyor! Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan 71 yaşındaki Callitxe Nzamwita adlı bir adam uluslararası kamuoyunda gündem oldu. Nedeni ise kadınlardan korkması.

ghhggh-2023-10-15t112739-615.jpg

KAPISINI PENCERİSİNİ KAPATTI NEDENİ İSE...

Jinefobi rahatsızlığı olan Nzamwita, kadın görünce panik atak geçirme, aşırı terleme, kalp atışının hızlanması, nefes darlığı gibi sorunlarla karşılaşıyor. Rahatsızlığı nedeniyle kendini eve kapatan Nzamvita, ayrıca kadın görmemek için evinin çevresine 4,5 metre yüksekliğinde çitler ördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN