Bu bankanın müşterisiyseniz dikkat! Bir hafta içerisinde başvurmayanlara kötü haber!

Bu bankanın müşterisiyseniz dikkat! Bir hafta içerisinde başvurmayanlara kötü haber!

Son zamanlarda sık sık uyarılarda bulunan bankalar arasına o banka da katıldı. Bu bankada hesabı bulunan vatandaşların dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi. Bu hafta içinde işlem yapmanız halinde olacaklar listelendi. Peki hangi bankada işlem yapılması gerekir? İşte tüm detaylar...

O BANKA'DAN YÜZ GÜLDÜREK KAMPANYA

Ülkemizde yer alan en ileri gelen bankalardan birisi olan bu banka duyurusu ile birlikte gündemde yer aldı. Yeni gelişmelerin yaşadığı banka ile birlikte ekonomik sıkıntıların arttığı dönemlerde yüz güldüren açıklamayı yaptı.

Ekonomik sıkıntılar eşliğinde hanelerin omzuna binen yükün azalması açısından yeni kampanyasını duyurdu. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte yeni kredi kampanyası duyuruldu. Banka hesabı olan vatandaşlar hafta içerisinde işlem yapması durumunda kredi başvurusunda hızlı bir şekilde bulunabilecek.

sgkye-30-milyar-liralik-yapilandirma-basvurusu-a7pvhlix.jpg

KREDİ KUŞULLARI NELERDİR?

Garanti Bankası kampanyası dahilinde vurgulanan şartları sağlayan vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi ödemesi yapılacak. Hesaplarına yatırılacak olan ve onaylanan krediler aynı ürün içinde kullandırılabilecek. Garanti Bankası tarafından kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin banka hesapları olma halinde faiz oranları ve ödeme koşullarında uygunluk sağlanıyor. Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşlara 100 bin TL'ye kadar 24 aya varan vade imkanlarıyla kredi tutarına aynı gün içerisinde sahip olabilecekler.

flvkyhtxmaau2zh.jpg

KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIYOR?

Garanti Bankası tarafından duyurulan kampanya ile birlikte ihtiyaç kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerin şubeye gitmesine gerek kalmıyor. Mobil uygulama üzerinden yapılacak olan kredi başvurusu ile birlikte masrafsız ve gelir belgesiz bir şekilde 100 bin TL'ye kadar kredi onayı almanı halinde aynı gün içerisinde kredi tutarı hesabınıza yatırılıyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmayı düşünen müşteriler resmi internet sitesi üzerinden kısa sürede başvuruda bulunabiliyor. 5 dakikalık başvuru işlemi sonrasında talep ettiğiniz kredi tutarı hesabınıza yatırılıyor. Kredinizin onay alması halinde kullanıma açılıyor. Banka hesabı bulunan ve kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için eşi benzeri görülmemiş kredi kampanyası başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN