Bu kıyağı dostunuz bile yapmaz! Halkbank'tan kredinin âlâsı geldi, bu kredi faizi başka banka vermiyor

Bu kıyağı dostunuz bile yapmaz! Halkbank'tan kredinin âlâsı geldi, bu kredi faizi başka banka vermiyor

Halkbank müşterilerine öyle bir kıyak geçti ki bu kıyağı dostunuz bile yapmaz! Resmen kredinin alası Halkbank’tan geldi… Bu kadar düşük faiz oranını başka bankada bulamazsınız. Nakit ihtiyacı olanlar sıraya girdi bile. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ekonomik sıkıntıların her geçen gün arttığı bu günlerde insanlar çareyi kredi çekmekte buluyor. Bankalar ise son zamanlarda kolay kolay kredi vermiyor. Lakin Halkbank öyle bir adım attı ki kulaklarınıza inanamayacaksınız! Böyle bir faiz oranı henüz hiçbir bankada yok. Geç kalmadan başvurmak için vatandaşlar sıraya girdi.

NAKİT DERDİNE SON VERECEK HABER

Halkbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 50 bin liralık ihtiyaç kredisini kolaylıkla alabilirsiniz. Üstelik hem uygun ödeme planı ile hem de uygun faiz oranlarıyla. Başvuru yapmak ise oldukça basit.

DÜŞÜK FAİZ ORANI İLE 50 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ

Kamu bankaları arasından en çok tercih edilenlerden biri olan Halkbank, müşterileri için yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında eylül ayına özel 36 ay vade imkanı ile 50 bin lira kredi vereceğini açıkladı. Üstelik müşteriler bu krediyi yüzde 3.29 faiz oranı ile çekebilecek. Ödemeler ise aylık 2 bin 746 lira şeklinde olacak.

halk.jpg

Bunun yanı sıra 3 ayda bir müşterilerine özel kampanya sunan Halkbank, şubeye gitmeden mobil bankacılık üzerinden başvuruları da kolaylaştırıyor. Bu sayede kredi almak isteyenler ya da herhangi bir işlemini yapmak isteyen müşteriler dakikalar içinde çözüme ulaşıyor.

HALKANK MIBİLİN SUNDUĞU İMKANLAR

Halkbank Mobil müşterileri saniyeler içinde şu işlemleri yapabiliyor:

-Acil nakit ihtiyaçları için esnek çözüm açık hesap

-Kişisel ihtiyaçlar için bireysel destek kredi paketi

-Eczacılar için özel ihtiyaç kredisi

-Eğitim masrafları için özel eğitim kredisi

-Enerji giderleri için enerji destek kredisi

-Düğün hazırlıkları için evlilik kredisi

-Emeklilik ihtiyaçları için EYT emeklilik kredisi

-Genel ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi

-Ev sahibi olmak isteyenler için mortgage dışı destek

-Vatandaşlar için vefa ihtiyaç kredisi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN