Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan yakaladığı kargayı tek hamlede yuttu, görenlerin ağzı açık kaldı... İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamında dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan yakaladığı kargayı tek hamlede yuttu. Görenlerin ağzı açık kaldı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanın avlanmasını görünce ağzınız açık kalacak. Burası Afrika değil Türkiye! Yılan yakaladığı kargayı tek hamlede yuttu. İzleyince tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hgghgh-98.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Tunceli'den gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan yakaladığı kargayı tek hamlede yuttu.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Türkiye'de bulunan en zehirli yılan türü olan engerek yılanı Tunceli'de görüntülendi. Dev yılanın avlanma sanatı ise herkesi şoke etti. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak.

DEV ENEGEREK YILANI KARGAYI TEK HAMLEDE YUTTU

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte kendisini gösteren engerek yılanı bir kargayı kıstırıp afiyetle yerken görüldü. Kargayı yemeye çalışan yılan, köy muhtarı Hüseyin Çetin tarafından görüntülendi.

hghghg-2023-07-26t104017-667.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN