İki dev yılanın çiftleşme dansı ağızları açık bıraktı...

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyanmaya başladı. Dört bir yana yayılan yılanlar bu sefer çiftleşme dönemine geçti. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! İki dev yılanın çiftleşme dansı ağızları açık bıraktı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! İki dev yılanın çiftleşme dansı ağızları açık bıraktı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hatay'dan gelen son görüntüler herkesi korkuttu. İki dev siyah yılanın çiftleşme dansı herkesin ağzını açık bıraktı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Hatay'ın Arsuz ilçesinden gelen görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Yılanların cinsellik dansı görenleri şoke etti.

DEV YILANLARIN ÇİFTLEŞME DANSI ŞOKE ETTİ

İki siyah dev yılan kuyruklarını toprağa bırakmış şekilde çiftleşme dansı yaptı. Yılanların kızgın biçimde yaptıkları bu çiftleşme dansı, vatandaşların kamerasına yansıdı.

ghgh-5.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan ederek yeni bir uyarıda bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN