Çığ gibi artan masraflara fiyakalı destek! Vakıfbank'a başvuranın cebi bayram edecek: Ödemeler başladı

Çığ gibi artan masraflara fiyakalı destek! Vakıfbank'a başvuranın cebi bayram edecek: Ödemeler başladı

Kış aylarının gelmesiydi derken ısınma, kıyafet ev ihtiyaçları birçok masraf vatandaşın omuzlarına bindikçe biniyor. Ne yapacağını kara kara düşünen vatandaşların imdadına Vakıfbank ihtiyaç kredisi yetişti. Vakıfbank ihtiyaç kredisi detaylarını sizler için derledik merak işte edilenler…

Vakıfbank yapmış olduğu ihtiyaç kredi kampanyasını genellikle bayram zamanlarında müşterilerine sunarken kış ayının gelmesi ve vatandaşların artan ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaları nedeniyle tekrar müşterilerinin hizmetine sundu.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi ya da tatil kredisi kapsamında 2023 yılında nakit ihtiyaçlarınız için 36 ay vadeli kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Sizlerde nakit para ihtiyacınız varsa Vakıfbank müşterisi olun ya da olmayın fark etmez kampanyadan yararlanabilirsiniz. Yapmanız gerekken en yakın Vakıfbank şubesine giderek başvuruda bulunmak veya başvurunuzu internet bankacılığı kapsamında Vakıfbank internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda en kısa sürede paranız hesabınıza aktarılacaktır.

para

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEMELER

Vakıfbank düşük faizli kredi ile acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Vakıfbank uygulamış olduğu tatil kredisi faiz oranı %1,91 olarak verilmekte. Sizlerde geri ödeme planı size en uygun olan kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz. 50 bin TL kredi için 36 aya varan vade imkanları ile aylık ödeme planı 2 bin 84 TL olarak ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN